Mainos Mainos

Nuorekas iho ja vähemmän ryppyjä kollageenilla

Kollageenin avulla voit saada sileän ihon turvallisesti – lue lisää ja kokeile!
20.11.2017 Teksti: Yhteistyössä Oslo Skin Lab

Kaunis iho ei vaadi valtavia panostuksia, kun valitset oikeat keinot ja tuotteet. Tärkeintä on kiireessäkin pitää kiinni kauneudenhoidon peruspilareista: ihon puhdistuksesta ja kosteutuksesta. Lisäksi ihon kollageenipitoisuuteen on mahdollista vaikuttaa nauttimalla kollageenivalmistetta sisäisesti.

Kollageeni on proteiini ja se voidaan pilkkoa pienempiin, kollageenipeptideiksi kutsuttuihin osiin entsyymien avulla. Iho pystyy kuitenkin hyödyntämään ainoastaan tietynlaisia ja tietynmittaisia kollageenipeptidejä. Kaikki kollageeni ei siis auta ryppyjen silottamiseen. Oslo Skin Labin The Solution®- kollageenijauhe sisältää kliinisesti tutkittua kollageenia (Verisol®), jossa kollageenipeptidit ovat pituudeltaan optimaalisia ihon hyödynnettäväksi. The Solution®-jauhe nautitaan juomaan tai ruokaan sekoitettuna ja se kulkee helposti mukana kätevissä annospakkauksissa.

                                        Kokeile kollageenin tehoa puoleen hintaan!

Kollageenilla on paljon hyödyllisiä vaikutuksia!

The Solution® -tuotteen sisältämällä kollageenilla tehdyt tutkimukset osoittivat ryppyjen syvyyden merkittävää vähenemistä neljän viikon käytön jälkeen. Muutos oli vieläkin huomattavampi tutkimuksen päättyessä kahdeksan viikon käytön jälkeen. Tutkimus on julkaistu useissa lääketieteen aikakauslehdissä. Lisätietoja tutkimuksesta voit lukea täältä.

 

The Solution Anti-wrinkle® -kollageeni:

• Tehoaa kaikkialla ihossa, kasvoissa ja vartalossa

• Vähentää selluliittia

• Ei haittavaikutuksia tai lisäaineita

• Mauton jauhe lisätään mihin tahansa ruokaan tai juomaan

• Yksi annospussi vuorokaudessa riittää

Useat tuotetta kokeilleet suomalaisbloggaajat ovat yllättyneet The Solution®-kollageenin vaikutuksista, muun muassa kauneuden asiantuntijat ”Muotikuiskaaja” ja ”Miikkulaisen” blogien takana.

Nosta päivittäinen ihonhoitorutiinisi aivan uudelle tasolle ja taistele ryppyjä vastaan sisältäpäin. Kokeile nyt puoleen hintaan!

 

Jaamme 100 ilmaista tuotenäytettä – osallistu arvontaan!

Arvomme 100 ilmaista Oslo Skin Lab The Solution Anti-wrinkle -tuotenäytettä. Arvomme 100 näytettä kaikkien osallistuneiden kesken. Yksi palkinto sisältää viisi näytettä Oslo Skin Lab The Solution Anti-wrinkle -kollageenia. Kilpailu päättyy 30.1.2018. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti.  Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme