Mainos

Osallistu Sunflair-äänestykseen: 15 kesän halutuinta uimapukua

Kesä tekee tuloaan, ja nyt on aika virittäytyä odotettuun rantakauteen perehtymällä kauden upeimpiin uima-asuihin. Uima-asujen trendien kärjessä ovat nyt voimakkaat printit, muotoja hyväilevä suunnittelu sekä kirkkaat värit. Osallistu äänestykseen alla ja voita kesän upein uima-asu itsellesi!
29.4.2019 Teksti: Kaupallinen yhteistyö Sunflair

Mikä näistä trendeistä on tänä vuonna ”must have” -valintasi?

Pirteät printit

Uimapukutrendeihin kuuluu vuosittain vähintään yksi voimakas printti. Tänä vuonna ei kuitenkaan tarvitse kuitenkaan tyytyä vain yhteen – upeita printtejä kun on valittavana useampi erilainen.  Sunflair Green Sunrise -sarjan villin viidakkomaista printtiä saa bikinimallissa kuin yksiosaisenakin, Blue Henry -malli puolestaan luo tyylikästä, trooppista tunnelmaa. Fire Birdin voimakas printti leiskuu itämaista tunnelmaa, ja samaa henkeä löytyy myös Star Gaze -bikinin yksityiskohdista.

 

Ekologisesti valmistetusta Colour Up Your Life! -sarjasta löytyy upeaa väriloistetta. © Sunflair

Väriä elämään

Yksivärinen on kaunista, muttei koskaan tylsää. Color Up Your Life! -suosikkisarjan neonkeltaiset tai aniliininpunaiset bikinit elävöittävät rantalookin hehkuvilla väreillään katseenkääntävästi. Myös Pink Waven sekä Fruity Fantasyn uima-asut tuovat trendikästä kosketusta klassisiin malleihin värikkäiden yksityiskohtiensa avulla.

Kaunista kehitystä

Uimapuku-uutuuksissa sukelletaan myös pintaa syvemmälle. Erikoismateriaalista valmistettu Fruity Fantasy -uimapuku kestää klooria peruselastaania paremmin, ja käytön jälkeen se myös kuivuu supernopeasti. Color Up Your Life! -bikinit sulkevat kierrätysympyrän, sillä ne on valmistettu uudelleenkierrätetystä, meren pohjasta kerätystä kalaverkosta.

Green Sunrise -tankinin sivuilla kulkevat, säädettävät narut tekevät mallista sopivan pidempiselkäiselle, Easy Line, Pink Wave sekä Blue Charm puolestaan tukevat rintoja korkean etumuksensa sekä kainaloihin nousevien sivujensa ansiosta. Ne sopivat suunnittelunsa vuoksi loistavasti myös rintaproteesien käyttäjille.

Ylellinen yksiosainen luo kauniin siluetin

Kokouima-asu on aina trendikäs, ja suosikkimallejamme on nyt päivitetty upeilla väreillä, fiksulla muotoilulla tai kekseliäillä yksityiskohdilla. Beautyform-neuloksesta valmistetut Dark Flower ja French Leaf -puvut muotoilevat vyötäröä sekä rintoja hoikentavalla efektillään, elegantti Lady in Blue -hameuimapuku puolestaan peittää lantion seutua ja saa vyötärön näyttämään kapeammalta kauniin vedostuksensa ansiosta.

Etsi lähin Sunflair-jälleenmyyjäsi

Katso täältä lähin jälleemyyntiliike, josta löydät ihania Sunflair-uima-asuja.

Käy myös tutustumassa kesän hurmaavimpiin alusasutrendeihin. Osallistu samalla kilpailuun, jossa voit voittaa upean Felina-alusasusetin itsellesi.

Fire Bird -uimapuvussa on itämaista vivahdetta.

Osallistu kilpailuun ja voita unelmien uima-asu!

Mikä näistä Sunflair-uimapuvuista säväyttää sinua eniten? Äänestä suosikkiasi, ja voit voittaa yhden näistä ihanista uima-asuista itsellesi! Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kaksi uimapukua. Yhden uimapuvun arvo on noin 130,00 euroa. Kampanjan voimassaoloaika on 13.5.–3.6.2019.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

1. Fire Bird
2. Blue Charm
3. Pure Ocean
4. Green Sunrise
5. Color Up Your Life!
6. Blue Henry
7. French Leaf
8. Blue Charm
9. Star Gaze
10. Easy Line
11. Dark Flower
12. Pink Wave
13. French Leaf beautyform
14. Dark Flower -bikinisetti
15. Pink Wave proteesi

Lue myös