Mainos

Osallistu unelmien Sunflair-uimapukukisaan

Kesäloman rantaelämän vieton lisäksi tarvitsemme hyvän uima-asun talven ulkomaan matkoille, kylpylälomille ja uimahallikäyttöön. Kokosimme vinkkejä, miten valitset vartaloasi imartelevan uima-asun.
16.4.2018 Kaupallinen yhteistyö: Yhteistyössä Sunflair

Laadukas uimapuku on tehty kestävästä materiaalista ja sen kauniit leikkaukset imartelevat vartalon muotoja. Uimapukumerkki Sunflairin mallistosta löytyy erilaisille vartalon muodoille istuvia malleja unohtamatta trendejä.

Jos olet vartalotyypiltäsi O-mallinen, valitse hyvin istuva uimapuku, joka tukee napakasti vatsan seutua ja antaa muotoa vyötärölle. Ihanteellisia malleja ovat uimapuvut, joissa on edessä rypytystä, vinoja leikkauksia tai laskoksia sekä v-pääntie.

A-mallisessa vartalossa yläosa on kapea ja alaosa leveä. Valitse tällöin uimapuku, jossa huomio kiinnittyy yläosaan, kuten kirjaviin kuvioihin tai näyttäviin kuoseihin. Vastaavasti yksivärinen ja hillitty alaosa tasapainottaa kokonaisuuden.

Kun hartiat ja lantio ovat melkein yhtä leveät ilman selkeää vyötärölinjaa, puhutaan H-mallisesta vartalosta. H -vartalo saa lisää muotoja vartaloon kirkkailla väreillä ja vyötäröön kohdistuvalla kuvioinnilla.

Kurvikkaalle X-vartalolle sopii bikini, joka istuu ja antaa tukea. Sunflairin mallistoa löytyy laaja kokoskaala, joko kulkee vaatekoon ja kuppikoon yhdistelmänä. Kokoja löytyy kaikille: 36-56, A-H-kuppi. Rintavat kaipaavat usein enemmän tukea, joten valinta kohdistuu leveillä olkaimilla varustettuihin rintaliivimallisiin bikineihin. Sporttinen vartalotyyppi on taas suotuisa lappubikineille ja kaikenlaisille koristuksille.

Sunflair on seitsemättä kertaa Saksan myydyin uima-asumerkki

Näin pidät huolta uimapuvustasi

  • Huuhtele uimapuku hyvin heti uinnin jälkeen.
  • Hiki, kloori- ja suolajäämät eivät usein poistu pelkällä huuhtelulla, joten pese uimapuku aina nestemäisellä pesuaineella jokaisen käytön jälkeen. Uimapuvun elastinen materiaali kärsii, mikäli siihen jää kemikaaleja.
  • Uimapukuun ei tulisi käyttää huuhteluainetta, sillä se aiheuttaa elastaanin haurastumisen, jolloin puvun napakka materiaali muuttuu ”löysäksi”.
  • Noudata aina annettuja pesu- ja hoito-ohjeita, jotta uimapukusi saa mahdollisimman pitkän käyttöiän.

Sunflair

Suomalaiset alusasuliikkeet ja tavaratalot ovat suosineet Sunflairia jo lähes 20 vuotta, koska sen materiaalit ovat kestäviä ja mitoitus meille suomalaisille sopivaa.
Sunflair-jälleenmyyjiltä löytyy laaja valikoima uimapukuja, bikinejä, tankineja ja upeita ranta-asuja. Sunflair-mallistoon kuuluvat myös proteesiuimapuvut.

Sunflair jälleenmyyjäliikkeet löydät täältä

Kilpailu on päättynyt!

Anna äänesi suosikkiuimapuvulle ja voita upea uimapuku. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvottaan uimapuku, jonka arvo on noin 100,00 euroa. Kampanjan voimassaoloaika on 16.4.–1.6.2018.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta. Huom! Emme voi taata sitä settiä, jonka olet kilpailussa valinnut parhaaksi, mutta valitsemme sinulle mieleisen saatavilla olevan setin kokosi mukaan.

Klikkaa kuvia ja tutustu Sunflairin upeisiin uima-asumallistoihin!

1. Fire and Rain
2. Garden Dots
3. Blue Orleans
4. Laguna Animals
5. Paisley Marine
6. Mumbai Calling
7. Mumbai Calling
8. Laguna Animals
9. Paisley Marina
10. Garden Dots
11. Magic Pearls
12. Colour up your life