Mainos: Oslo Skin Lab
Kosmetologi Maria Rantanen käyttää säännöllisesti kollageenilisää ja on ollut tyytyväinen sen ihovaikutuksiin.
Mainos

Ota kesällä rennosti ja helli ihoa helpommin – kosmetologi vinkkaa tärkeästä ainesosasta

Helpon ihonhoidon kaava: suojaa ja ravitse ulkoisesti ja sisäisesti. Kollageenilisä on simppeli tapa helliä ihoa tehokkaasti.
Teksti: Oslo Skin Lab

Kesällä on oiva hetki hellittää arjen paineista. Ihonhoidossakaan ei kannata pingottaa turhan tarkasti keskellä rentouttavaa lomaa. Ihonhoitoa ei kannata kuitenkaan laittaa kokonaan kesätauolle, mutta siitä voi tehdä yksinkertaisempaa. Tärkeintä on suojata iho auringolta sekä puhdistaa tehokkaasti mutta hellästi. Ja tietenkin kosteuttaa ja ravita – niin ulkoa kuin sisältä.

Kosmetologi Maria Rantanen muistuttaa, että ulkoisista rasitteista aurinko on iholle kaikista haitallisin.

– UV-säteet aiheuttavat noin 80 prosenttia ihon ikääntymisestä, joten auringolta suojautuminen on todella tärkeää, Rantanen painottaa.

Ihon kosteutuksessa tärkeää on tuoda iholle sekä vettä eli janojuomaa että rasvaa eli ravintoa.

– Vesipohjainen kosteutus pitää pintakuivuuden loitolla, ja rasva eli esimerkiksi kasvoöljy lukitsee kosteuden ihoon ja estää sen haihtumisen.

Kauneutta sisäisesti

Tasapainoinen ja terveellinen ruokavalio sekä riittävä vedenjuonti ovat paitsi avaimia terveeseen elämään, myös tärkeitä hyvinvoivan ihon kannalta. Ulkoisen ihonhoidon lisäksi ihosta kannattaa pitää huolta myös sisäisesti. Monipuolinen ravinto vaikuttaa suoraan esimerkiksi suoliston toimintaan.

– Mitä paremmin suolistomme voi, sitä paremmin voi myös iho, Rantanen sanoo.

Kesällä terveellistä ruokavaliota on helppo ylläpitää, kun marketeista ja toreilta saa tuoreita vihanneksia, hedelmiä ja marjoja. Rantanen suositteleekin syömään värikkäästi ja puhtaasti.

Myös pehmeiden rasvojen nauttiminen on tärkeää. Niitä saa esimerkiksi erilaisista kasviöljyistä, pähkinöistä, siemenistä, kalasta ja avokadosta.

– Saamme yleensä ravinnosta tarpeeksi rasvaa, mutta rasvan laatu on ongelma. Syömme liikaa kovaa, tyydyttynyttä rasvaa ja liian vähän pehmeitä, tyydyttymättömiä rasvoja. Liian vähäinen hyvän rasvan saanti saattaa aiheuttaa ihon kuivumista ja altistaa erilaisille tulehdusperäisille iho-ongelmille, Rantanen tietää.

Kollageeni tuo kimmoisuutta

Yksi keino hoitaa ihoa tehokkaasti mutta helposti on kollageenilisän nauttiminen.

– Kollageenin lisääminen ihoon on mahdotonta ulkoisesti käytettävillä tuotteilla. Siksi kollageenilisät ovat paikallaan, Maria Rantanen muistuttaa.

Rantanen käyttää säännöllisesti kollageenilisää itsekin ja on ollut tyytyväinen sen ihovaikutuksiin.

– Pidän Oslo Skin Labin The Solution™-kollageenista, joka ei sisällä turhia täyte- ja säilöntäaineita.

Puhdas ja turvallinen valmiste sisältää vain yhden ainesosan: tyypin 1 hydrolisoitua kollageenia. Siinä ei siis ole ollenkaan lisäaineita, rasvoja tai hiilihydraatteja.

– Valmiste sopii täydellisesti yhteen omien arvojeni kanssa. Keho ei hyödy lisäravinteiden sisältämistä täyteaineista, joten miksi syödä turhaan sellaisia tuotteita, kun tarjolla on puhtaita ja oikeasti toimivia tuotteita?

The Solution-tuotteessa käytetyn Verisol®- kollageenin teho on tutkittu kliinisin menetelmin. Sen säännöllisen käytön on todettu lisäävän ihon kimmoisuutta, silottavan ihoa ja vähentävän ryppyjä koko kehossa. Se auttaa myös vähentämään selluliittia ja sen muodostumista.

Kollageenilisän nauttiminen on helppoa, sillä The Solution™ Beauty Collagen on maultaan neutraali ja koostumukseltaan jauhemainen, joten sen voi sekoittaa mihin tahansa ruokaan tai juomaan.

Rantanen kehuu tuotteen helppokäyttöisyyttä ja kaunista pakkausta.

– Tuotepakkaus tuo arkeen ihanaa, pientä luksusta! Ei voi kun hymyillä, kun avaa paketin.

X