Mainos: Bingoon.fi
nettibingo
Mainos

Ota kolme helppoa askelta ja kokeile ilmaiseksi suosittua nettipeliä

Suomalainen nettibingo tarjoaa kaikille uusille pelaajille 10 € ilmaista pelirahaa. Nyt ei kannata aikailla, sillä voittoja jaetaan huimia määriä koko ajan. Bingoon.fi-pelihalleissa jaetaan voittoja miljoonien eurojen edestä vuosittain.
Teksti: Bingoon.fi Kuvat: iStock

Kolme helppoa askelta voittamaan

Bingo on helppo ja hauska peli, jonka kautta saa mukavasti pientä jännitystä arjen keskelle. Yhä useampi onkin nyt rekisteröitynyt bingoon.fi-palveluun, eikä ihme sillä jännitys vie mukanaan. Ota sinäkin kolme askelta ja ole jännittämässä osuuko voitto juuri sinun kohdallesi.

1. Mene osoitteeseen www.bingoon.fi ja rekisteröidy palveluun

Bingoon.fi:ssä rekisteröidytään kotimaisten pankkien kautta, joka takaa turvallisen tunnistautumisen. Pelitilillesi kirjautuu heti 10 € pelirahaa, jolla pääset pelaamaan. Palvelu on varustettu avainlippumerkillä ja kaikki pelipaikat sijaitsevat Suomessa. Pelaamalla tuet suomalaista työtä.

2. Valitse itsellesi mieluisin pelipaikka ja voittolaput

Voit valita itsellesi mieluisimman pelipaikan palvelussa olevien hallien listalta. Pelihallista voit kuunnella livenä kaiuttimien kautta bingoemännän pelivinkit ja chatin kautta olla itse mukana keskustelussa, tai vaikka tarvittaessa kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä.

3. Jännitä ja katso osuuko voitto juuri sinun kohdallesi

Voiton osuessa kohdallesi se kirjautuu automaattisesti pelitilillesi, vaikka touhuilisitkin samaan aikaan jotakin muuta. Peruspeleissä voitot ovat kympeistä muutamiin satasiin, mutta sopivan pelin osuessa kohdalle voi voitto olla tuhansiakin euroja. Pelitilillä olevilla voitoilla voit joko ostaa uusia bingokuponkeja, matkata aurinkovarjojen alle bingoon.fi:ssä olevalla Onnenloma -arvalla tai lunastaa ne lahjakorteiksi haluamaasi kauppaketjuun.

X