Mainos: Fantasie
mainos | Fantasie

Romantiikkaa, harmaan eri sävyjä ja mukavuutta – Tässä ovat syksyn tyylikkäimmät alusvaatetrendit

Teksti: Fantasie Kuvat: Fantasie

Syksy on uuden alkua ja täydellinen ajankohta uudistaa myös alusvaatevarastot. Tämän kauden trendikkäimmät valinnat ovat paitsi seksikkäät, mutta myös niin mukavat päällä, ettei niitä tekisi mieli riisua lainkaan!

Kun illat alkavat pimentyä, on aika sytyttää kynttilät, hemmotella itseä vartalokuorinnalla ja piristää koti-iltoja ja syksyn menoja uusilla alusvaatteilla. Kauden trendikkäimmissä alusvaatteissa yhdistyy trendikkyys ja täydellinen mukavuus. Ota heti haltuun nämä syksyn alusvaatemuodin kolme isointa trendiä!

Alusvaatetrendit syksy 2021

Ruusuista romanttisuutta

Alusvaatetrendit

Fantasie Pippa -alusvaatteissa yhdistyy romanttisuus, seksikkyys ja mukavuus. www.fantasie.com

Kun Jane Austenin romaanien tunnelmaan lisätään ripaus catwalkin seksikkyyttä, saadaan syksyn kuumin alusvaatetrendi: romanttisuutta huokuva Fantasie Pippa. Tässä ihanassa setissä yhdistyvät englantilaiset ruusutarhat, seksikäs pitsi ja kauden trendiväri harmaa.

Fantasie side support -rintaliivit takaavat loistavan tuen myös sivuilta aina J-kuppikokoon asti. Fantasie Pippa -alusvaatteet sopivat täydellisesti niin kodikkaisiin iltateehetkiin aamutakin alle kuin sen parhaan bilemekon pariksi drinkeille lähdettäessä.

Harmaan eri sävyjä

Alusvaatetrendit

Tämän hetken alusvaatemuodin trendikkäin sävy on tummanharmaa, kuten näissä Fantasie Envisage Slate -alusvaatteissa. www.fantasie.com

Alusvaatetrendit

Fantasien Envisage-malliston alusvaatteita on saatavilla myös upeassa harmaaseen taittavassa taupen sävyssä. www.lumingerie.fi

Iltojen pimetessä myös alusvaatteiden sävyt tummenevat. Perinteisen mustan sijaan trenditietoinen valitsee tänä syksynä tummanharmaan. Joustavasta jakardipitsistä valmistetuissa Fantasie Envisage -alusvaatteet ovat myös ihanan mukavat päällä. Pehmeä materiaali tuntuu miellyttävältä iholla, ja rintaliivit antavat tukea aina L-kuppikokoon asti.

Täydellistä mukavuutta

Alusvaatetrendit

Fantasie Lace Ease -alushousut ovat ihanan mukavat päällä, mutta silti tyylikkäät kauniin pitsikuvioinnin ansiosta.  www.fantasie.com

Trendikkäimmät alusvaatteet tuntuvat kuin omalta iholta – ne ovat niin mukavat päällä, ettei niitä edes tunne! Fantasie Lace Ease -alushousuissa yhdistyy täydellinen mukavuus ja upea Art Deco -pitsikuosi. Joustavan pitsin ansiosta ”one size fits all” -alushousujen malli sopii kaikenkokoisille.

Kun alusvaatteet tuntuvat päällä näin hyviltä, tämä malli kannattaa hankkia saman tien joka värissä: beigenä, ivoryna ja mustana.

Osallistu arvontaan ja voita upea alusvaatesetti

Alusvaatetrendit pitävät tänä syksynä sisällään muun muassa ruusuista romanttisuutta, harmaan eri sävyjä ja täydellistä mukavuutta. Mutta minkälaiset alusvaatteet ovat sinun suosikkejasi? Valitse alla olevasta Hot or Not -kyselystä itsellesi mieluisimmat alusvaatteet swaippaamalla joko oikealle tai vasemmalle. Osallistu samalla arvontaan, jossa voit voittaa upean Fantasien Envisage Slate -alusvaatesetin. (arvo noin 75 €). Arvontaan voi osallistua 18.10.2021 saakka.

X