Mainos

Sun-Maid -rusinat ovat makea luonnontuote

Tiesitkö, että yhteen kiloon rusinoita tarvitaan noin 4,5 kg tuoreita viinirypäleitä? Sun-Maid -rusinat ovat täysin lisäaineettomia, toisin kuin osa markkinoilla olevista rusinoista, jotka sisältävät rikkidioksidia.

Makea ja luonnollinen vaihtoehto

Rusinoissa ei ole rasvaa juuri lainkaan, mutta vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja sen sijaan runsaasti. Siksi rusinat sopivatkin luonnolliseksi vaihtoehdoksi makeisille.

Rusinoita on totuttu laittamaan simaan ja glögiin sekä pullaan. Ne sopivat kuitenkin erinomaisesti mitä erilaisimpiin ruokiin: leivonnaisiin, lihapatoihin, riisiruokiin ja vaikkapa puuroon.

Rusinoita Kalifornian auringosta

Sun-Maid -rusinoiden viljely on keskittynyt San Joaquin -laaksoon, missä olosuhteet sekä rypäleiden viljelyyn että niiden kuivattamiseen ovat ihanteelliset. Auringossa kuivattaminen kestää noin kahdesta kolmeen viikkoa, jonka jälkeen rusinat ovat valmiita seuraavaa vaihetta varten. Rypäleistä noin puolet poimitaan edelleen käsin.

Kestävä kehityksen periaatteiden kunnioittaminen ja korkeimpien laatustandardien ylläpitäminen ovat tärkeä osa Sun-Maidin toimintaa. Jokainen rusina voidaan jäljittää aina viljelijään asti ja Sun-Maid -rusinoiden ympäristövaikutukset on pyritty pitämään minimissä luonnonmukaisia menetelmiä hyödyntämällä.

Sun-Maid -valikoimasta löydät perinteisten rusinoiden lisäksi muun muassa luomu-rusinoita, jumborusinoita sekä kuivattuja karpaloita. Tutustu koko valikoimaan Lejoksen verkkosivuilla.

Mistä kaikki alkoi?

Sun-Maid -rusinoiden tarina ulottuu yli sadan vuoden taakse vuoteen 1912, jolloin joukko kalifornialaisia rypäleenkasvattajia perusti Sun-Maid -osuuskunnan. Tänä päivänä Sun-Maid -rusinoita myydään yli 50 maassa.

X