Mainos: Sortter
Mainos

Selvitimme pankkien 4 tärkeintä lainanmyöntökriteeriä – ”Vain kilpailuttamalla voit varmistua siitä, että et maksa liikaa korkoa”

Tiesitkö, että vakuudettoman lainan saamiseen voi vaikuttaa myös parisuhdestatuksesi tai luottokorttiesi määrä?
Teksti: Sortter

Luotonantajilla on monia kriteereitä vakuudettoman lainan eli kulutusluoton myöntämiselle. On selvää, että etenkin lainanhakijan taloustilanne vaikuttaa sekä lainan saamiseen että mahdollisen myönnetyn lainan ehtoihin. Siksi myös kulutusluottoa hakiessa lainojen kilpailuttaminen on kannattavaa, jotta laina olisi mahdollisimman edullinen.

 

Usein lainanhakijan talousasioita vähemmälle huomiolle jää kuitenkin se, että luotonantajat nojaavat lainapäätöksissään myös moniin muihin hakijan tietoihin. Lainanvertailupalvelu Sortter selvitti muutamia keskeisiä lainan saantiin vaikuttavia tekijöitä.

 

Kilpailuttamalla voi välttää ylisuuret kulut

Monet hakijan lainakelpoisuutta heikentävät tekijät eivät välttämättä kokonaan estä lainan saantia, mutta ne voivat kuitenkin vaikuttaa lainan ehtoihin. Siksi lainojen kilpailuttaminen on aina järkevää hakijan tilanteesta riippumatta.

Lainojen kilpailutus on mahdollista tehdä joko itse tai esimerkiksi Sortterin palvelussa, jonka kautta lainatarjousten vertailu on vaivatonta ja ilmaista. Sortterin palvelun avulla lainojen kuluissa voi säästää selvää rahaa, sillä halvimpia ja kalleimpia lainoja vertaillessa asiakkaan tyypillinen säästö on 1 038 euroa.

”Myös kulutusluotto olisi hyvä kilpailuttaa aina ennen sen nostamista, jotta luoton kustannukset jäävät mahdollisimman pieniksi. Vain kilpailuttamalla voit varmistua siitä, että et maksa liikaa korkoa”, Miettinen muistuttaa.

Kilpailuta lainat Sortterin kautta niin teemme lainavertailun puolestasi.

X