Mainos

Testiryhmä arvioi Himalaya Herbals -tuotteet ja yllättyi – lue tulokset ja voita upea tuotepaketti!

Himalaya Herbals -testiryhmään valitut pääsivät kokeilemaan kahta Himalaya Herbalsin tehokosteuttajaa. Testiryhmän tulokset ovat nyt julki. Lue mitä mieltä tuotteista oltiin ja osallistu kilpailuun, voit voittaa upean tuotepalkinnon!
7.5.2019 Kaupallinen yhteistyö: Kaupallinen yhteistyö: Himalaya Herbals Kuvat: Himalaya Herbals

Suomalainen iho kaipaa kosteutusta myös talven jälkeen. Sen tietävät myös Himalaya Herbalsin testiryhmään kuuluneet, jotka kokeilivat kevään aikana kahta Himalaya Herbalsin tehokosteuttajaa. Molemmat saivat testaajilta erinomaiset arviot.

Vaikka lähikuukausien aikana on odotettavissa aurinkoisia päiviä ja meikittömiä kasvoja, iho tarvitsee hoitoa myös kesällä. Testiryhmään valitut pääsivät testaamaan kahta Himalaya Herbals -tehokosteuttajaa.

HImalaya Herbals voiteet

Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Cream sopii kasvojen lisäksi myös vartalolle.

Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream on puolestaan erityisesti vartalolle ja käsille suunnattu, mutta sitä voi sipaista myös esimerkiksi auringonpaahteen ja suolaveden kipristämille kasvoille.

Lentoemäntä yllättyi positiivisesti

Bloggaaja ja lentoemäntä Hanna FiskariLentoemäntä ja Hurmaavan valkeaa -sisustusblogin takaa löytyvä Hanna Fiskari yllättyi Himalaya Herbalsin tuotteista. Vaikka hän oli kuullut tuotesarjasta hyvää, hän teki voiteisiin tuttavuutta ensimmäistä kertaa.

Lentoemännän iho on koetuksella ympäri vuoden vuodenajasta riippumatta. Siksi päivävoide ei kesälläkään aina riitä vaan iho kaipaa tehokkaampaa hoitoa.

– Testituotteet tuntuivat tehokkailta ja jättivät ihon pehmeän tuntuiseksi. Pidin, kun molemmat voiteet imeytyivät nopeasti iholle, eikä iho jäänyt rasvaisen tuntuiseksi.

Fiskari arvostaa myös Himalaya Herbalsin voiteiden riittoisuutta ja monikäyttöisyyttä.

– Pieni määrä riittää.  Plussaa on se, että voiteita voi käyttää niin kasvoihin kuin koko keholle. Yksi purkki riittää hyvin reissussa. Se on omassa työssäni tosi hyvä juttu.

Iho puhkesi loistoon

Kasvoille ja vartalolle sopiva Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Cream oli testiryhmän mieleen. Tuote täytti testiryhmän odotukset joko hyvin tai erittäin hyvin. Lähes kaikki testaajista eli 91 prosenttia vakuuttui voiteen tehokkuudesta.

91 % vastaajista piti Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Creamia tehokkaana

Testiryhmän mieleen Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Creamissa oli erityisesti koostumus, levittyvyys ja tuoksu. Yksi testaajista kertoi, kuinka iho tuntui miellyttävälle ja pehmeälle.

– Odotin, että ihoon jäisi ”lähmäiseksi”, mutta voide imeytyikin todella nopeasti.

Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Cream -voidetta testattiin myös hieman vaativammalle iholle.

– Sädehoitojen jälkeen ihoni paloi ja kutisi, mutta voide auttoi ongelmissani. Ihon kutina poistui, ja ihostani tuli jälleen pehmeä ja kimmoisa.

Tehohoitoa ilman kiiltävää ihoa

Himalaya Herbals -tuotteet

Jopa 95 % testaajista piti Himalaya Herbals Nourishing Skin Creamia tehokkaana. Lähes kaikki olivat testiinsä tyytyväisiä.

– Voide ei ole liian rasvainen. Iho oli käytön jälkeen pitkään kosteutettu ja pehmeä, yksi testityhmän jäsenistä kommentoi.

Himalaya Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream oli toisen testaajan mielestä kevyt ja levittyi hyvin.

– Vaikka voide oli kevyempi koostumukseltaan, iho tuntui kosteutetulta.

Kaksi testaajista kertoivat saaneensa Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream -voiteesta helpotusta iho-oireisiin.

– Himalayan Herbal aloe veraa sisältävä voide auttoi sokeroituihin bikinirajoihin. Mikään muu ei koskaan ole auttanut. Ei edes pelkkä aloe vera. Olen siitä hyvin helpottunut.

– Kutina loppui. Tuli hiukan viilentävä tunne, joka oli hyväksi.

”Iho oli käytön jälkeen pitkään kosteutettu ja pehmeä”

Moni arvosti myös sitä, että iho kasvoilla ei rasvaamisen jälkeen kiiltänyt. Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream hyvinä puolina testiryhmän jäsenet pitivät myös voiteen tuoksua ja levittyvyyttä.

– Ah mikä tuoksu! Ihana, yksi testaajista kiitteli.

Taustalla yksi vanhimmista hoitomuodoista: ayurveda

Himalaya Herbals on maineikas, pian 90 vuotta täyttävä globaali yritys, jonka tuotteet pohjautuvat ayurvedaan. Intiasta lähtöisin oleva ayurveda on yksi maailman vanhimmista hoitomuodoista.

Hoitomuodon taustalla on ajatus kokonaisvaltaisesta terveyden ja hyvinvoinnin vaalimisesta. Himalaya Herbalsin tuoteperheeseen kuuluu testituotteiden lisäksi hoitovoiteita ja -aineita myös käsille, jaloille, hiuksille ja hampaille.

Himalaya Herbals -testiryhmä jatkaa tuotteiden käyttämistä

  • 82 % testiryhmään kuuluneista kosteuttaa ja hoitaa ihoaan säännöllisesti päivittäin
  • 86 % testaajista oli joko kuullut Himalaya Herbalsin tuotteista mutta ei ollut kokeillut tuotteita aikaisemmin tai tuotteet olivat heille täysin uusia
  • 91 % Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Cream -voidetta testanneista piti tuotetta joko hyvin tai erittäin tehokkaana
  • 91 % Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream -voidetta testanneista piti tuotetta joko hyvin tai erittäin tehokkaana
  • 77 % testaajista aikoo jatkaa Himalaya Herbals -tuotteiden käyttämistä jatkossa
  • 82 % testaajista aikoo suositella Himalaya Herbals -tuotteita myös ystävilleen

Lue lisää Himalaya Herbals -tuotteista ja tutustu koko sarjaan. 

Voittajakuvassa tunnelmaa

Testiryhmään osallistuneita pyydettiin kuvaamaan omaa hemmotteluhetkeään ja Himalaya Herbals tuotteita. Saimme ihania kuvia, joista välittyi iloinen tunnelma. Kiitokset kaikille osallistujille! Voittajaksi valittiin kuva, jossa fiilisteltiin todella. Palkinto meni tällä kertaa Niinalle. Onnittelut voittajalle!

Himalaya Herbals -testaushetkiä

Osallistu nyt kilpailuun ja voita Himalaya Herbals -tuotteita!

Vastaa kysymyksiin alla olevalla lomakkeella ja osallistut arvontaan. Palkintona on noin 50 euron arvosta Himalaya Herbals -tuotteita.  Osallistu 4.6.2019 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!