Mainos: OnePlus
mainos | OnePlus

Viisi syytä vaihtaa vanha puhelimesi OnePlussan uutuusmalliin

Teksti: OnePlus

Sukkuloit somessa, seuraat feedejä, pikaviestittelet, otat herkeämättä kuvia ja jaat tarinoita? Onneksi olkoon, olet virtuaalinen oman polkunsa kulkija, joka ansaitsee käteensä paremman kuin vain välttävän älypuhelimen.

 

Markkinoille putkahtelee uusia älypuhelimia kuin sieniä sateella, eikä uuden luurin valinta ole aina kovin helppoa. Tästä syystä moni lykkää laitteen vaihtamista tajuamatta, että jo kolme vuotta vanhan puhelimen kameroiden suorituskyky on jäänyt kehityksen kärjestä. Nuukahtaneilla otoksilla on vaikea hurmata seuraajia esimerkiksi Instagramissa.

Onneksi tehokkaan puhelimen ei tarvitse maksaa maltaita. Uusi OnePlus Nord 2 5G on täydellinen keskihintaluokan älypuhelin (alkaen 399 €), joka hakkaa ominaisuuksillaan monet kalliimmat mallit. Seuraavassa viisi syytä, miksi sinun kannattaa vaihtaa vanha puhelimesi OnePlus Nord 2:een.

1. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta hyvä kuva sitäkin enemmän.

Parhaista kuvista välittyy fiilis, tunne tai ainutlaatuinen hetki, joka pysäyttää ja vangitsee katsojan. OnePlus Nord 2 -puhelimessa sen mahdollistaa 50 megapikselin pääkamera optisella kuvanvakaimella. Tämä kaikki kääntyy kuvissa hehkuviksi luonnollisiksi väreiksi ja erittäin tarkoiksi yksityiskohdiksi. Etukamerasta irtoaa kiitettävät 32 megapikseliä kiinteällä tarkennuksella eli myös selfieiden laadussa päästään korkealaatuisiin otoksiin. Samoin videoissa.

2. Jouheva käyttökokemus pitää stressihormonit kurissa.

Paljon on kiinni älypuhelimen suorituskyvystä. Tässä suhteessa OnePlus Nord 2 -puhelimen tehokas järjestelmäpiiri ja nopea käyttöjärjestelmä tikittävät kuin sveitsiläinen kello. Sisältöjen katsominen ja lukeminen sekä muun muassa videopuhelut onnistuvat ongelmitta ja ilman pitkiä viiveitä tai puhelimen jäätymisiä. Nopeista yhteyksistä pitävät huolen 5G-tuki ja seuraavan sukupolven Wi-Fi 6 -teknologia.

3. Hyvä näyttö tuo elämään aidosti väriä.

OnePlus Nord 2 -puhelimen näyttö on kooltaan 6,43 tuumaa ja perustuu Fluid AMOLED -tekniikkaan, jonka ansiosta kuvat näkyvät värikylläisinä ja täydessä loistossaan. Lisäksi näyttö päivittyy 90 kertaa sekunnissa, jolloin esimerkiksi some-feedien selaaminen ja viestittely on sulavaa ja animaatiot toistuvat virheettömästi. Ero on huomattava verrattuna pari vuotta vanhoihin puhelimiin, joiden näytöt päivittyvät vain 60 kertaa sekunnissa.

Fluid AMOLED -tekniikka takaa värikylläiset kuvat.

4. Pikalaturi on varavirtalähdettä kätevämpi.

OnePlus Nord 2 -puhelin on varustettu 4500 milliampeeritunnin akulla, joka takaa laitteelle hyvän akunkeston. Potkua riittää helposti aktiivikäytössä yhdeksi päiväksi, kevyemmällä käytöllä jopa pariksi. Mikäli virta sattuu loppumaan kesken somettamisen, nopea lataaminen onnistuu Warp Charge 65 -pikalaturilla. Akku täyttyy kokonaan noin 30 minuutissa, joten ehdit sinä aikana piipahtaa vaikkapa suihkuissa tai syödä lounasta.

Pikalaturilla lataat akun täyteen noin puolessa tunnissa.

5. Tyylikkyys on aina muodissa.

OnePlus Nord 2 on tarjolla Suomessa kahdessa väriversiossa, jotka ovat mattapintainen harmaa Grey Sierra sekä kiiltäväpintainen sininen Blue Haze. Harmaan version takaosan mattapintainen Gorilla Glass 5 -lasi on erinomaisesti viimeistelty yksityiskohta, joka ei houkuttele likaa, sormenjälkiä ja naarmuja. Toisaalta turkoosinsininen vaihtoehto hehkuu kuin trooppinen laguuni, joten lopullinen päätös jää sinulle.

OnePlus Nord 2 värit: Kiiltäväpintainen sininen Blue Haze ja Mattapintainen harmaa Grey Sierra.

Lue lisää täältä!

 

X