mainos

Yhdeksän upeaa kylppäriä – tärkeimmät kylpyhuonetrendit juuri nyt

11.9.2019 Teksti: Thomas Reenpää

Ajankohtaisimmat kylpyhuoneet ovat kutsuvia kotikylpylöitä, joiden tyyliä täydentävät luonnonläheiset tekstiilit ja viherkasvit.

Mainos IDO

Trendikäs kylpyhuone voi olla nyt dramaattisen tummanpuhuva tai raikkaan vaalea, mutta tunnelma on kuin suoraan kylpylästä. Kylpyhuoneisiin kaivataan nyt paitsi spa-fiilistä, myös käytännöllisyyttä ja tilan tuntua.

Tässä ovat kylppäritrendeistä tärkeimmät juuri nyt. Kurkkaa myös yhdeksään ajankohtaiseen kylpyhuoneeseen ja valitse suosikkisi!

 

1. Yksityiskohdat

Pienet yksityiskohdat kuten kauniit rasiat ja saippuapullot täydentävät kylpyhuoneen tyylin. IDO Glow -pesualtaiden reunalle mahtuu kokoelma kauniimpia esineitä.

2. Ilmavuus

Ilman tukijalkoja asennetut kalusteet tekevät tilasta kauniin ilmavan – ja helpottavat siivoamista. Huomaamaton suihkuseinä varmistaa, että yleisilme jatkuu rauhallisena koko kylpyhuoneen läpi.

3. WC seinällä

Myös seinä-wc tuo kylpyhuoneeseen ylellistä keveyttä ja tilan tuntua. Seinä-wc-istuin kiinnitetään lattialla seisovaan asennustelineeseen, joka piilotetaan seinän sisään tai koteloidaan laskutasoksi.

4. Vaalea puu

Harmoniset värisävyt ja vaaleat puupinnat ovat taas suosiossa. IDO Trend -kylpyhuonekalusteet jalavaviiluisina ovat trendin aallonharjalla.

IDO Trend mallistoa

5. Viherkasvit

Viherkasvit ovat olleet pitkään sisustajien suosikkitrendi. Nyt ne levittyvät muualta kodista kylpyhuoneeseenkin. Kerää kasvit vaikka moderneihin ruukkuihin seinälle, ikkunan alle.

6. Järjestys

Siisteys on aina muodissa. Kun purkit ja purnukat ovat hyvässä järjestyksessä korkeassa kaapissa, kylpyhuone on paitsi käytännöllinen, myös ilo silmälle.

7. Rouhea musta

Tummat pinnat sopivat erityisesti suurempaan kylpyhuonetilaan. Mustat hanat ja kalusteet ovat modernin ja rohkean sisustajan valinta.

Mustat  kalusteet ovat modernin ja rohkean sisustajan valinta. Kuvassa IDO ELEGANT

8. Koti-spa

Ihanaa spa-tunnelmaa luodaan kotikylpylään luonnonläheisillä yksityiskohdilla ja sisustustavaroilla sekä tietysti kynttilöillä.

9. Ajaton valkoinen

Valkoinen kylpyhuone on aina varma valinta ja vaaleat pinnat tekevät kylppäristä raikkaan ja tilavan oloisen. Vaaleaa kokonaisuutta voi piristää erivärisillä tekstiileillä, sisustustavaroilla ja kasveilla.

 

Tutustu uusimpiin trendeihin ja kylpyhuoneisiin Geberitin ja IDOn kylpyhuonenäyttelyssä Helsingin Kaupintiellä

 

 

Äänestä suosikkiasi ja voita Balmuirin pyyhesetti!

Mikä näistä IDO:n kylpyhuoneista on sinun mielestäsi hienoin? Äänestä suosikkiasi klikkaamalla kuvaa ja jätä yhteystietosi arvontaa varten. Palkintona on kaksi kappaletta Balmuirin LUGANO-kylpypyyhettä (koko 100 cm x 150 cm, väri harmaa). Palkinnon arvo on 130 €. Kilpailu on voimassa 10.10.2019 saakka

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!