Mainos

Ray's Pulled chicken & Pulled chicken enchiladas

Pulled chicken eli nyhtöbroileri revitään kypsästä broilerin lihasta haarukan avulla ohuiksi suikaleiksi. Valmis nyhtöbroileri tarjoillaan vehnätortillan täytteenä,

Kuvat:
Haugen Gruppen
Teksti:
Haugen Gruppen/Indian

Pulled chicken eli nyhtöbroileri revitään kypsästä broilerin lihasta haarukan avulla ohuiksi suikaleiksi. Valmis nyhtöbroileri tarjoillaan vehnätortillan täytteenä,

RAY´S PULLED CHICKEN

Nosta broilerit korkealaitaiseen uunivuokaan tai pataan. Mausta palat suolalla.

Sekoita BBQ-kastikkeen joukkoon salsa, kaada broileripalojen päälle. Peitä astia kannella tai alumiinifoliolla. Kypsennä 125 asteessa noin 3 tuntia.

Nosta broilerit liemestä. Poista broilereista luut ja nahka. Revi broileri kahdella haarukalla ohuiksi säikeiksi. Sekoita 1- 1 ½ dl paistolientä lihasuikaleiden joukkoon. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteeksi BBQ-kastiketta tai salsaa.

PULLED CHICKEN ENCHILADAS

Lusikoi nyhtöbroileria jokaiselle vehnätortillalle ja kääri ne rullaksi. Pane rullat saumapuoli alaspäin uunivuokaan. Levitä juustodippi tortilloiden päälle. (Halutessasi voi lisätä vielä juustoraastetta, mutta se ei ole välttämätöntä.)

Kypsennä enchiladaksia 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes kuorrutus on saanut väriä.

Tarjoa vihersalaatin kanssa.

Äänestä paras Street Food -resepti ja voita!

X