Mainos

Teriyakilihaa korealaisittain

Korealaisittain valmistettu teriyakiliha sopii hyvin tortillapohjien kanssa syötäväksi. Sen oheen voit lisätä vielä seesamiöljyssä maustettua salaattia.

Kuvat:
Haugen Gruppen
Teksti:
Haugen Gruppen/Blue Dragon

Korealaisittain valmistettu teriyakiliha sopii hyvin tortillapohjien kanssa syötäväksi. Sen oheen voit lisätä vielä seesamiöljyssä maustettua salaattia.

Leikkaa filee mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Parhaat viipaleet saat kohmeisesta lihasta. Kaada teriyaki-marinadi ja seesamiöljy lihaviipaleiden päälle. Anna lihan maustua liemessä vähintään 2 tuntia, mieluimmin vaikka seuraavaan päivään.

Valuta lihat liemestä. Kuumenna iso valurautapannu hyvin kuumaksi. Paista liha kolmessa erässä nopeasti ja nosta kuumennetulle vadille. Ripottele pinnalle see- saminsiemeniä, vähän silputtua chiliä ja tarvittaessa hiutalesuolaa.

Kasta lihapala Bulgogi- tai valmiiseen Teriyakikastikkeeseen. Pane suikaloidun, seesamiöljyssä pyöräytetyn salaatin kanssa vehnätortillaan ja nauti sormin.

BULGOGI-KASTIKE: Hienonna kevätsipuli. Sekoita kaikki kastikeainekset. Annostele jokaiselle ruokailijalle omaan, pieneen kulhoon.

Äänestä paras Street Food -resepti ja voita!

X