Korealaisittain valmistettu teriyakiliha sopii hyvin tortillapohjien kanssa syötäväksi. Sen oheen voit lisätä vielä seesamiöljyssä maustettua salaattia.
Leikkaa filee mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Parhaat viipaleet saat kohmeisesta lihasta. Kaada teriyaki-marinadi ja seesamiöljy lihaviipaleiden päälle. Anna lihan maustua liemessä vähintään 2 tuntia, mieluimmin vaikka seuraavaan päivään.
Valuta lihat liemestä. Kuumenna iso valurautapannu hyvin kuumaksi. Paista liha kolmessa erässä nopeasti ja nosta kuumennetulle vadille. Ripottele pinnalle see- saminsiemeniä, vähän silputtua chiliä ja tarvittaessa hiutalesuolaa.
Kasta lihapala Bulgogi- tai valmiiseen Teriyakikastikkeeseen. Pane suikaloidun, seesamiöljyssä pyöräytetyn salaatin kanssa vehnätortillaan ja nauti sormin.
BULGOGI-KASTIKE: Hienonna kevätsipuli. Sekoita kaikki kastikeainekset. Annostele jokaiselle ruokailijalle omaan, pieneen kulhoon.
Äänestä paras Street Food -resepti ja voita!
Kommentit
Tätä täytyy kokeilla ja katsoa mitä mies on mieltä 😉
Kommentit
Tätä täytyy kokeilla ja katsoa mitä mies on mieltä 😉