Mainos Moilas

Äänestä paras tuunattu Moilas-piirakka – voita 100 euron lahjakortti ruokakauppaan!

18.5.2016 Teksti: Anna.fi

Moilas Oy:n riisipiirakat

Moilas Oy ja Ruoka.fi haastoivat bloggaajat tutustumaan gluteenittomiin riisipiirakoihin ja valmistamaan piirakkaherkun. Äänestä nyt parasta tuunausta.

Haasteen ideana oli kerätä upeita reseptejä meidän kaikkien iloksi. Saimme kasaan huikeat 49  piirakan tuunausreseptiä. Kaikki kilpailuun osallistuvat reseptit ovat tässä esillä. Nyt on aika äänestää parasta Moilas-tuunausta.

Palkinnot

Äänestä omaa suosikkiasi 9.6.2016 mennessä ja voit voittaa 100€ arvoisen S- tai K-ryhmän lahjakortin valintasi mukaan. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kolme palkintoa.

Haasteen ja arvonnan voittajat julkaistaan 10.6. Ruoka.fi:n sivuilla.

Tutustu arvonnan sääntöihin.

Kommentit (24)

Valitsin jo yhden vaihtoehdon ja toinen olisi piirakka tonnikala tahnalla, Mutta kyllä se maistuu ihan vallan mainiolta kananmunavoin kera 😉

Aivan mahtavaa, että haasteeseen on vastattu näin upeilla resepteillä! Näihin on nähty vaivaa ja jokainen tuunaus olisi kyllä kunniaksi juhlapöydälle 🙂

Hienoja on. Karjalanpiirakka-hampurilainen on kiinnostava, jota pitää kokeilla.

Samoin ajattelin kokeilla! Kolmen pojan äitinä suolasilla iltapaloilla ON kysyntää silloin kun kotona heitä näkee, jääkaappi aukeaa helposti 🙂
Kas etten ole tätä itse keksinyt, hyviä ideoita!!

Siis ehdottomasti Riisipiirakka munasalsalla – tosin ei nuo muutkaan huonoja vaihtoehtoja ole. Ihanaa, että on näitä ruokabloggareita jotka kehittelevät uusia ja helppotekoisia makuelämyksiä.

Ihana idea tuo tomaatti-nokkospesto piirakka… Tosin aion vaihtaa nokkospeston tilalle basilikapestoa! Kivoja ohjeita…

Mahtavia resepteja ja jokaiselle jotakin…kannattaa kokeilla kun kaipaa vaihtelua riisi-kananmunavoille joka maistuu aina yhta hyvalle.

Mainio keksintö vaikka saunailtan suolapalaksi tai kesämökin vieraille tuo riisipiirakka ”voileipäkakku” munavoi ja lohitäytteellä. Uskallettu uudistaa kansallisaarrettamme!
Moni muukin lohitäyte on varmasti hyvää!
Mutta makeat…hmmm

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *