Mainos: Mainos
Moilas Oy:n uudet gluteenittomat riisipiirakat ja munavoi
Mainos

Bloggaaja, tuunaa piirakka ja voita 500 euron matkalahjakortti!

Moilas Oy ja Ruoka.fi haastavat ruokabloggaajat tutustumaan uusiin, gluteenittomiin riisipiirakoihin ja valmistamaan piirakkaherkun. Tarjolla on parhaan piirakan tuunaajan titteli ja upeita palkintoja.
Teksti: Mainos

Moilas Oy:n uusissa piirakoissa on ohuen ohut kuori ja reilusti maistuvaa riisitäytettä. Riisipiirakan kuoritaikina leivotaan tattari- ja riisijauhoista. Piirakat sopivat esimerkiksi gluteenitonta ruokavaliota noudattaville, sillä ne ovat laktoosittomia, kananmunattomia, soijattomia ja gluteenittomia.

Ohutkuoriset, gluteenittomat riisipiirakat toimivat loistavasti väli- tai iltapalana, juhlien pikkusuolaisena. Lämmitä piirakat sähköuunissa ja voitele sen jälkeen voilla tai margariinilla. Jos pidät pehmeämmästä kuoresta, voit lämmittää piirakat mikroaaltouunissa. Kokeile uutta riisipiirakkaa esimerkiksi perinteisesti munavoin kera.

Gluteeniton Moilas Oy:n riisipiirakkauutuus lankulla

Nyt haastamme sinut, hyvä ruokabloggaaja tuunaamaan Moilas Oy:n piirakoita. Voit osallistua haasteeseen yhdellä tai useammalla reseptillä.

Tuunaa piirakka –kisan ohjeet

Tartu haasteeseen  12.4. mennessä ilmoittamalla alla olevalla lomakkeella Ruoka.fi:n toimitukseen blogisi tiedot ja osoitteesi, johon voimme lähettää riisipiirakat tai lahjakortin piirakoiden ostoa varten ( johtuen siitä, että piirakat ovat pakastetuote ). Kerro myös haetko piirakat S-ryhmän vai K-ryhmän kaupasta, niin tiedämme lähettää oikeanlaisen lahjakortin. Olemalla nopea ilmoittautumisessa, varmistat osallistumisesi kilpailuun.

Kun olet tutustunut Moilas Oy:n riisipiirakoihin ja kehittänyt oman herkullisen reseptin, lähetä reseptisi meille kuvan/kuvien kera 9.5.2016 mennessä osoitteeseen ruoka.fi@otavamedia.fi. Resepti voi olla suolainen tai makea – mikä tahansa riisipiirakan täydentävä herkku.

Julkaisemme Ruoka.fi:n sivuilla reseptit kuvineen 18.5.2016  ja kävijämme äänestävät parhaiten tuunatun piirakan. Voit julkaista samaan aikaan omassa blogissasi reseptin ja pyytää seuraajiasi äänestämään sivuillamme. Äänestysaikaa on 9.6. 2016 asti. Julkistamme herkullisimman piirakan tuunausreseptin 10.6.2016.

Huomaathan, että kilpailuun lähettämääsi reseptiä sekä kuvia voidaan käyttää myös Moilas Oy:n nettisivuilla, Facebook-sivuilla sekä markkinoinnissa, mutta aina lähde/reseptin tekijä mainiten.

Palkinnot – muutakin kuin mainetta ja kunniaa

Kaikkien Tuunaa piirakka -kilpailuun reseptillä ja kuvalla osallistuneiden bloggaajien kesken arvotaan 500 euron matkalahjakortti.  Eniten ääniä saaneen reseptin tekijä voittaa parhaan piirakan tuunaajan tunnuksen ja 500 euron arvoisen matkalahjakortin.

Tutustu kilpailun sääntöihin.

Tutustu tarkemmin Moilas Oy:n tuotteisiin.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

X