Mainos: Ruoka.fi toimitus
Mainos

Moilas Oy:n arvonnan säännöt

Teksti: Ruoka.fi toimitus

Kilpailun/arvonnan järjestää Moilas Oy ja Ruoka.fi

Kilpailun voimassaoloaika

Parhaan tuunatun piirakan äänestys on käynnissä 18.5. – 9.6.2016. Äänestykseen tulee osallistua Ruoka.fi:n sivuilla.

Palkinnot

Kaikkien äänestykseen osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme 100 euron S-tai K-ryhmän ruokakauppaan.

Yli sadan euron palkinnot ilmoitetaan verottajalle ja niiden voittajilta tullaan kysymään pöytäkirjaa varten hetu. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.

Arvonnan voittajat julkaistaan 10.6. 2016  Ruoka.fi:n sivuilla.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla.  Yritykset ja yhdistykset eivät voi osallistua kilpailuun. Kilpailun järjestäjien työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun. Palkintojen saajien on oltava yli 18-vuotiaita.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Vastaamalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

X