Mainos

Tuunaa piirakka -blogihaasteen säännöt

Teksti: Leena Kalliokoski

Kilpailun järjestää Moilas Oy ja Ruoka.fi

Voimassaoloaika         

Kilpailu on voimassa Suomessa 9.6.2016 asti. Kilpailuun tulee ilmoittautua 12.4.2016 mennessä Ruoka.fi:n sivuilla.

Palkinnot

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti 10.6.2016 mennessä. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi. Yli sadan euron palkinnot ilmoitetaan verottajalle ja niiden voittajilta tullaan kysymään pöytäkirjaa varten hetu.

Kilpailuun osallistuminen

  1. Kerro yhteystietosi, blogisi nimi ja osoite 12.4.2016  mennessä kilpailusivun lomakkeella. Olethan nopea ilmoittautumisessasi, sillä tuotepakkauksia on rajoitettu määrä.
  2. Lähetämme sinulle ohjeet kilpailuun, aikataulun sekä Moilas Oy:n tuotepakkauksen.
  3. Kehitä oma piirakantuunausreseptisi ja lähetä se sekä kuva ideastasi 9.5.2016 mennessä sähköpostitse osoitteella: [email protected]
  4. 18.5.2016 julkaisemme Ruoka.fi:ssä äänestyssivun saamistamme resepteistä ja äänestys voi alkaa. Voit samaan aikaan julkaista reseptin myös omassa blogissasi.
  5. Kävijät voivat äänestää herkullisinta piirakka-tuunausta Ruoka.fi:n sivuilla  9.6.2016 asti ja voittajat julkaistaan Ruoka.fi:n sivuilla perjantaina 10.6.2016.
  6. Pääpalkinto, 500 euron arvoinen matkalahjakortti, arvotaan kaikkien reseptin sekä reseptikuvan lähettäneiden bloggaajien kesken. Eniten yleisöääniä saanut, herkullisimman piirakantuunausreseptin tehnyt bloggaaja saa myös 500 euron arvoisen matkalahjakortin sekä parhaan piirakan tuunaajan -tunnuksen/badgen liitettäväksi omille sivuilleen.

Osallistumiskelpoisuus

Osallistujalla on oltava oma blogi. Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Kilpailuun lähetetty kuva ja idea tulee olla bloggaajan tekemä ja kuvaama.

Kilpailun järjestäjien työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun, mutta Ruoka.fi:n bloggaajat voivat. Palkintojen saajien on oltava yli 18-vuotiaita.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Ohjeiden vastaiset osallistumiset

Kilpailuohjeiden vastaiset osallistumiset hylätään.

Nimien ja yhteystietojen käyttö

Voittajien nimet ja kotipaikkakunta julkaistaan internet-osoitteessa ruoka.fi. Osallistujien nimiä ja yhteystietoja käytetään edellä mainitun lisäksi vain palkinnon toimittamiseen.

Osallistujien lähettämiä ruokakuvia ja reseptejä voidaan käyttää Moilas Oy:n nettisivuilla sekä Facebook-sivuilla ja Ruoka.fi:ssä kilpailuun liittyvissä julkaisuissa. Tällöin lähde mainitaan aina. Niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Vastaamalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

X