Herkkujen Suomi ja Syystober valloittavat Helsingin Rautatientorin 21.-23.8.2014
Ensi viikonloppuna vietetään Helsingissä suomalaisen ruokakulttuurin juhlaa. Lähiruokatapahtuma Herkkujen Suomi ja kotimaisten oluiden Syystober
-tapahtumakokonaisuus järjestetään Helsingin Rautatientorilla jo neljättä kertaa.
Herkkujen Suomi tuo Helsingin ydinkeskustaan yli sata lähi- ja luomuruuan tuottajaa ja valmistajaa 11 eri maakunnasta. Tapahtuma nostaa esiin kotimaisen ruoan tuotannon ja alkuperän makujen kautta. Tarjolla on runsaasti lähellä tuotettuja makupaloja. Pienten elintarvikeyritysten herkkuja voi maistella paikan päällä tai ostaa mukaan.
Rautatientorilla vietetään samanaikaisesti myös Syystober-olutjuhlaa, jossa on tarjolla kymmenittäin kotimaisia pienpanimoiden oluita. Syystoberin teltassa ja ulkoalueella on maistettavana yli 40 suomalaisen olutalan parhaimmistoa. Syystoberin ruokatarjonnasta vastaavat myöhään yöhön Vermiqlio Cateringin lihapullabaari, Merosen makkarapiste ja Bryggeri Helsingin ruokapiste, jossa myös ruokiin sopivat oluet kohtaavat mukavasti.
Viime vuonna tapahtumissa vieraili 65.000 hyvän ruoan ja oluen ystävää.
Herkkujen Suomen avoinna
torstaina 21.8. klo 16.00-21.30
perjantaina 22.8. klo 11.00-20.00
lauantaina 23.8. klo 10.00-18.00.
Syystober-olutjuhla avoinna
To 21.8. klo 16.00 – 01.00
Pe 22.8. klo 11.00 – 01.00
La 23.8. klo 10.00 – 01.00
Katso kaikki Herkkujen Suomi -näytteilleasettajat
Herkkujen Suomi Facebookissa.
Kuvat: Henrik Kettunen
Leena Kalliokoski
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous