Itämainen grillibroileri
Itämainen grillibroileri saa makunsa mausteisesta jogurttimarinadista.
Ainekset
- 4 broilerin rintafileetä
marinadi:
- 3 dl maustamatonta jogurttia
- 1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
- 3 murskattua valkosipulinkynttä
- 2 tl paprikajauhetta
- 1 tl jauhettua kanelia
- 1 tl jauhettua juustokuminaa eli jeeraa
- 1 tl mineraalisuolaa
- rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Pane broilerinpalat matalaan astiaan tai muovipussiin. Sekoita kaikki marinadin aineet keskenään ja kaada marinadi broilerinpalojen päälle. Kääntele paloja, että ne maustuvat kauttaaltaan. Peitä astia tai sulje muovipussi ja anna broilerinpalojen maustua viileässä seuraavaan päivään.
Pyyhi broilerinpalojen pinnalta enin marinadi pois. Pane broilerinpalat folion päälle ja nosta grilliritilälle.
Grillaa noin 20 minuuttia ja käännä palat puolessa välissä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous