Kanaa ja cashewpähkinöitä
Jos kaipaat kanaan uutta makua, kokeile tarjota filee cashewpähkinöiden kera.
Ainekset
- 0.5 l kasviöljyä
- 1 dl suolattomia cashewpähkinöitä
- 1 kuivattu, iso chili
- 1 dl sipulia
- 2 dl paprikaa (punaista ja vihreää)
- 0.5 dl kanalientä
- 2 kevätsipulin vartta
- 0.5 rkl soijakastiketta
- 0.5 rkl sokeria
- 300 g kanan rintafileetä
Marinadi
- 0.5 tl sokeria
- 1 rkl soijakastiketta
Valmistusohje
1. Marinoi kanafileitä n. 20 minuuttia ja kieritä sen jälkeen vehnäjauhoissa.
2. Kuumenna öljy vokissa keskilämmöllä. Uppopaista pähkinät kauniin kullanruskeiksi. Nosta ne reikäkauhalla ja valuta talouspaperin päällä. Uppopaista ja valuta samalla tavalla kanafileet ja paloiksi pilkottu chili. Ota paistamisen
jälkeen vokista suurin osa öljyä pois, jätä vain 4 rkl jäljelle.
3. Laita vokkiin chilin kokoisiksi leikatut sipuli- ja paprikapalat ja kanaliemi. Paista korkealla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes vihannekset ovat melkein kypsiä. Lisää pannuun paistetut cashewpähkinät, chilit ja kana.
4. Mausta 2 cm:n pätkiksi leikatuilla kevätsipulin varsilla, soijakastikkeella ja sokerilla. Sekoita ainekset nopeasti.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous