Kananpoika burgundilaisittain
Ainekset
- 1 iso kokonainen broileri tai 2 kukonpoikaa
- 1 rkl öljyä
- 2 dl ranskalaista valkoviiniä (chardonnay)
- 1 dl ranskankermaa (crème fraîche)
- dijoninsinappia
- 70 g voimakasta juustoraastetta (Comte)
- tarvittaessa ripaus suolaa
- tarvittaessa ripaus vastarouhittua pippuria
Valmistusohje
1. Paista broileri kauttaaltaan öljyssä padassa.
2. Lisää viiniä ja hauduta kypsäksi.
3. Sekoita sinappi ja juustoraaste ranskankermaan ja sekoita broilerien haudutusliemeen. Tarkista maku.
4. Paloittele lintu sopiviin annoksiin ja tarjoa kastikkeen ja vihannesriisin tai perunan ja höyrykasvisten kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous