Kaneli-karpalopiirakka
Tämä helppo, nopea ja mehevä kaneli-karpalopiirakka valmistuu alle tunnissa. Voit tarjoilla sen myös lämpimänä vaniljajäätelön kera.
Ainekset
pohja:
- 1.5 dl sokeria
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tl kanelia
- 2.5 tl leivinjauhetta
- 125 g voita sulatettuna
- 2 dl kermaa
pinnalle:
- 200 g pakastekarpaloita sulatettuina ja valutettuina
- 0.5 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 0.5 tl kanelia
- 0.5 tl neilikkaa
koristeluun:
- tomusokeria
- suklaisia nonparelleja tai suklaarouhetta
Valmistusohje
Leivo kaneli-karpalopiirakka näin:
1. Sekoita piirakkapohjaa varten kaikki kuivat aineet kulhossa. Lisää joukkoon sulatettu voi ja kerma hyvin vatkaten.
2. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun keskikokoiseen uuni- tai piirakkavuokaan.
3. Sekoita karpaloiden joukkoon sokerit ja mausteet ja ripottele ne taikinan pinnalle. Paista kaneli-karpalopiirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
4. Koristele jäähtynyt kaneli-karpalopiirakka tomusokerilla ja suklaarouheella.
Kommentit
Eikö tähän laiteta ollenkaan kananmunaa?
Kommentit
Eikö tähän laiteta ollenkaan kananmunaa?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous