Reseptit

Lihaliemifondue

Lihaliemifondue on hyvä vaihtoehto öljyfonduelle. Tuo fonduen lisäksi tarjolle herkullisia kastikkeita. 

Teksti:
Sirkka Hirvonen
Kuvat:
Colourbox.com

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 600 g naudan-, porsaan-, poron- tai hirvenfileetä tai broilerin rintafileetä

kypsentämiseen:

  • 1 l lihalientä
  • 2 dl punaviiniä
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 laakerinlehti

lisäkkeet:

  • kokonaisia herkkusieniä
  • paloiteltua paprikaa
  • paloiteltua kesäkurpitsaa

Valmistusohje

 

Valmistele lihafondue näin:

Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. Kiehauta liemen aineet. Upota lihaviipaleet fonduehaarukan avulla liemeen ja anna kypsyä 1–2 minuuttia.

Katso myös öljyssä kypsennettävän lihafonduen ohje.

X