Lihapullia ja pastaa - Polpette della nonna Antonia
Lihapullia ja pastaa. Tämän klassisempaa ruokaa tuskin on. Ateria sopii hyvin myös illallispöytään, kunhan muistat viimeistellä annokset basilikalla ja parmesaanilla.
Ainekset
- 400 g paistista jauhettua jauhelihaa
- 1 silputtu sipuli
- 2-3 siivua vaaleaa leipää ilman kuoria
- 3 kananmunaa
- suolaa
- valkopippuria myllystä
kastike:
- 0.5 dl tomaattikastiketta
- basilikaa
- loraus valkoviiiniä
- 400 g rigatone-putkimakaronia
- parmesaania
Valmistusohje
Silppua leipä vaikkapa tehosekoittimella, lisää munat ja tarvittaessa vettä. Anna vetäytyä. Sekoita jauhelihan ja sipulin kanssa, pörittele isoja lihapullia ja paista pannulla tai uunissa.
Keitä ja valuta pasta, sekoita se tomaattikastikkeeseen. Lisää valkoviini. Annostele lautasille lihapullia ja pastaa, viimeistele parmesaanilla ja basilikalla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous