Lihapyörykät texmex-tyyliin
Tarjoa lihapullien lisäksi salaattia ja grillattua munakoisoa.
Ainekset
- 600 g naudan jauhelihaa
- 1 muna
- 1 pussi tacomausteseosta
- 1–2 murskattua valkosipulinkynttä
- 1 dl hienonnettua persiljaa
- ripaus suolaa
Valmistusohje
1. Pane bambuvartaat likoamaan kylmään veteen hyvissä ajoin ennen grillaamista.
2. Sekoita muna, persiljasilppu ja mausteet jauhelihaan. Muotoile taikina reilun kokoisiksi pyöryköiksi ja pujota pyörykät kahteen vierekkäin asetettuun vartaaseen.
3. Sipaise lihapullien pinta öljyllä ja grillaa hyvän hiilloksen päällä välillä pyöryköitä käännellen noin 10 minuuttia. Tarjoa lisäksi salaattia ja grillattua munakoisoa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous