Mansikka-briesalaatti
Mansikat tekevät melkein ruoasta kuin ruoasta juhlavan ja kauniin. Tässä hehkuvan punaiset marjat on yhdistetty briejuustoon ja saksanpähkinöihin.
Ainekset
Mansikka-briesalaatti:
- 500 g mansikota
- 100 g vuonankaalia
- 100 g pinaattia
- 400 g vesimelonia kuutioina
- 500 g briejuustoa viipaleina
- 75 g saksanpähkinöitä
- 3 rkl balsamicoa
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1/2 tl sokeria
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
1. Puhdista mansikat ja puolita ne. Huuhtele vuonankaali sekä pinaatti ja kuivaa ne salaattilingossa.
2. Levitä salaatit vadille, lisää päälle mansikoita, melonikuutioita, briejuustoa ja saksanpähkinöitä.
3. Sekoita balsamico ja oliiviöljy keskenään ja mausta sokerilla, suolalla ja mustapippurilla.
4. Valuta kastike salaatille ja tarjoa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous