Reseptit

Mustikkarahka

Kevyet maitotuotteet ja mustikka tekevät hyvää vatsalle. Kun lisäät mustikkarahkaan vielä kauraleseitä, niin vatsasi kiittää.

Teksti:
Teresä Välimäki
Kuvat:
Seppo Saarentola

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Mustikkarahka

  • 1 dl pakastemustikoita sulatettuina
  • 2 dl rasvatonta maitorahkaa
  • 1 rkl kauraleseitä
  • 1 rkl hunajaa
  • ripaus kardemummaa

Valmistusohje

Mustikkarahka valmistuu näin helposti:

  1. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja lusikoi mustikkarahka annosmaljaan.
  2. Valuta vielä pinnalle hieman hunajaa ja nautiskele rahka keyvenä välipalana tai jälkiruokana.

Katso myös: Raidallinen rahka-vadelmaherkku

Katso myös Kotiliesi.fi: Rahka sopii jälkiruokaan, vanukkaaseen ja mousseen – tässä herkulliset ohjeet!

X