Mustikkarahka
Kevyet maitotuotteet ja mustikka tekevät hyvää vatsalle. Kun lisäät mustikkarahkaan vielä kauraleseitä, niin vatsasi kiittää.
Ainekset
Mustikkarahka
- 1 dl pakastemustikoita sulatettuina
- 2 dl rasvatonta maitorahkaa
- 1 rkl kauraleseitä
- 1 rkl hunajaa
- ripaus kardemummaa
Valmistusohje
Mustikkarahka valmistuu näin helposti:
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja lusikoi mustikkarahka annosmaljaan.
- Valuta vielä pinnalle hieman hunajaa ja nautiskele rahka keyvenä välipalana tai jälkiruokana.
Katso myös: Raidallinen rahka-vadelmaherkku
Katso myös Kotiliesi.fi: Rahka sopii jälkiruokaan, vanukkaaseen ja mousseen – tässä herkulliset ohjeet!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous