Reseptit

Nutella-baileystrifle

Kerrosjälkiruoka eli trifle kootaan tällä kertaa kermaliköörillä ja nutellalla maustetusta pehmeästä vaahdosta, kermasta ja täytekekseistä.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Tommi Tuomi

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Nutella-baileystrifle:

  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl Nutellaa
  • 1 rkl tomusokeria
  • 2 rkl baileysta
  • 8 täytekeksiä
  • 4 rkl paahdettuja hasselpähkinöitä
  • 4 pientä marenkia tai macarons-leivosta

Valmistusohje

1. Kaada 1 dl kermaa kulhoon ja loput toiseen kulhoon.

2. Lisää toiseen kulhoon kerman joukkoon nutella ja sekoita tasaiseksi. Mausta baileysillä tai muulla kermaliköörillä.

3. Lisää toiseen kermakulhoon tomusokeri ja vatkaa seos pehmeäksi vaahdoksi.

4. Murskaa keksit ja rouhi hasselpähkinät.

5. Kokoa annosmaljoihin kerroksittain nutellaseosta, kermavaahtoa, keksimurskaa ja hasselpähkinää.

6. Koristele marengeilla tai macaronseilla.

X