Blogit

Friggs Riisikakku Burger

14.2.2016 Teksti: Dick Lindertz

Kun ramen burger buumi alkoi, niin kävi mielessä, että voisiko burgerin tehdä myös riisikakuista? Haasteeksi tuli pitää kokonaisuus maukkaana ja rapeana ilman että siitä tulisi kuiva. Uudet ohuet maustetut riisikakut sopivat tähän tarkoituksen erinomaisesti, mustapippuri sopii pihvin kanssa ja ohuitten riisikakkujen väliin saa kivasti täytettä.

riisikakku burger

Ainekset

  • 4 Friggs Hampunsiemen & mustapippuri riisikakkua
  • 1 vähärasvainen noin 100g naudan tai broilerin pihvi
  • 3 Ohutta viipaletta tomaattia
  • 2 viipaletta vähärasvaista juustoa
  • salaatinlehtiä
  • kevyt majoneesia

Ohje

Lämmitä pihvi pannulla, jos se on pinnalta paistamisen jälkeen kostea tai rasvainen, poista ylimääräinen rasva/neste talouspaperilla. Laita alimmaksi yksi riisikakku, jonka päälle ohuet tomaattiviipaleet, salaatinlehdet ja pieni määrä kevyt majoneesia ja päälle riskikakku. Seuraavaksi pihvi, sitten taas riisikakku, juustoviipaleet ja lopulta päälle jälleen riisikakku.

Syö tuoreena niin että riisikakut pysyvät rapeina.

Mukana Maku –blogi osallistui tällä ohjeella Friggsin ja Ruoka.fi:n Tuunaa riisikakku upeaksi välipalaksi – kilpailuun.

Dick Lindertz

Kommentit (2)

Kiitos!! Pörde 🙂

Aivan ihana idea joka sopii meille keliaakikoillekkin! ♥ Tämä menee testiin! 🙂 Kiitos taas Dick! ♥ Ps. Kävin äänestämässä sinun Riisikakku Burgeria. 🙂

Kiitos!! Pörde 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *