Blogit 9.7.2017

Mättöpasta

Teksti: Dick Lindertz

On vaan päiviä jolloin tekee mieli syödä isosti ja ei oikein tiedä mitä haluaa joten tule laitettua ruokaan kaikenlaista ?

Mättöpasta

Ainekset

  • 250g valmiita lihapullia
  • 250g bratwurst makkaraa
  • 80g chorizo makkaraa
  • 1 sipuli
  • 3 tl valkosipulitahnaa
  • 400g tomaattimurskaa
  • 30g tomaattipyreettä
  • 1 rkl provencen yrttimaustetta
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl balsamico etikkaa
  • 2 tl sitruunamehua
  • 1 tl kuivattua persiljaa
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • vettä
  • Mustapippuria
  • Tabascoa
  • Kypsää pastaa

Ohje

Laita pasta kiehumaan, pilko sipuli, viipaloi bratwurstit ja chorizo. Laita isoon paistinpannuun tai wokiin ruokaöljyä ja kun on lämmintä lisää pilkottu sipuli ja valkosipulitahna kun sipulit ovat läpikuultavia lisää chorizo makkara. Jatka paistamista kunnes sipulit ovat saaneet väriä ja chorizo makkarasta on irronnut kunnolla rasvaa.

Lisää valmiit lihapullat ja tomaattipyre kääntele hetken, kaada joukkoon tomaattimurska, lisää suola, balsamico, sitruunamehu, provencen yrttimauste, kuivattu persilja ja mustapippuria sekä Tabascoa maun mukaan. Lisää vettä jos on liian paksua. Anna kiehua hiljalleen kunnes pasta on kypsää.

Dick Lindertz