Blogit 21.2.2014

Kirpeä ja nopea pestopasta

Teksti: Dick Lindertz

Pestopasta on nopea ja herkullinen pasta mutta sekin tarvitsee välillä pientä variaatiota. Tämä on suosikkiversioni pestopastasta ja on jo siinä rajalla että onko kyseessä pasta tai pastasalaatti.

Pestopasta pinaatilla​​

Ohje
  • 130g valmista pestoa
  • 70g tuoretta pinaattia
  • 80g Fetajuusto paloja (tai salaattijuustoa)
  • 1 tl sitruunamehua
  • 200g pastaa (kuivana)

Keitä pasta kypsäksi. Laita wokin tai ison paistinpaanun pohjalle pesto ja anna lämmetä, lisää pinaatti ja jatka lämmittämistä kunnes pinaatti on lämmennyt ja mennyt vähän kasaan, lisää sitruunamehu, ota lämpö pois levyltä. Lisää seokseen kuuma pasta ja fetajuusto palat ja sekoita.

Dick Lindertz