Blogit 30.8.2013

Lihapullia, lihapullia ja lihapullia

Teksti: Dick Lindertz

En enää muista kuinka monella tavalla olen tehnyt lihapullia. Olen tehnyt jättilihapullia, marokkolaisia kofta-lihapullia, ruotsalaisia lihapullia, italialasia lihapullia, kiinalaisia lihapullia, kreikkalaisia lihapullia sekä suuren määrän omien reseptien mukaisia onnistuneita ja vähemmän onnistuneita lihapullia. Harvassa ruokakulttuurissa ei ole lihapullia joten tutkittavaa ja löydettävä riittää.

Lihapullia, lihapullia, lihapullia

Ohjeita: 

Lihapullat

Lihapullat punaviinissä

Lihapullacurry

Punaiset Pestolihapullat

Italiaiset jättilihapullat

Lihapullat ”Vorschmack”

Muita lihapullaideoita:

lihapullia ja spagettia   lihapulla chili

Italialaiset lihapullat                                 Chili con meatballs

kofta lihapullat   Bernaise lihapullat

Kofta lihapullat                                         Bernaise lihapullat

Viimeksi päivitetty 20.09.2015

Dick Lindertz

Kommentit (4)

🙂 Pippurin määrää voi lisätä ja jos haluaa täyteläisemmän maun pullaan niin worcestershire kastike antaa kivan säväyksen taikinaan.

Montaa on täälläkin kokeiltu, mutta tuollaiset jättimäiset on vielä tekemättä 🙂

🙂 voi sanoa että söin vain yhden lihapullan.

Ooh mitkä megapullat! Pitääpä kokeilla joku viikonloppu kun nuoriso tulee.. (Pulla pitää varmaan maustaa todella hyvin ja kypsennys satuttava nappiin ) Eiköhän yksi riittäne minullekkin..sitten kun saan syödä ilman pisteitä 🙂
Ja kiitos vierailustasi, oli kiva saada uusi lukija 🙂

🙂 Pippurin määrää voi lisätä ja jos haluaa täyteläisemmän maun pullaan niin worcestershire kastike antaa kivan säväyksen taikinaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *