Blogit 20.8.2015

Ruokatapahtuma: Herkkujen Suomi 2015

Teksti: Dick Lindertz

Tänä vuona Helsingin Rautatientori täyttyi jälleen kotimaisilla herkuilla. Upea keli ja alkava taiteiden yö täytti torin nopeasti jo heti torstaina (tapahtuma on auki lauantaihin 22.8 asti)

Kalaa lapista

Tuoksut täyttivät sieraimet jo hyvissä ajoissa ennen toria, mm. loimulohen, muurinpohjalettujen, makkaroiden, paistettujen muikkujen ja poronkäristyksen tuoksu luovat leimallisen kotimaisen tunnelman. 

kotimaisia kasviksia

Tunnelma on rento ja huumorin kukka kukki monella murteella, tuotteita esitellään innolla ja maistiaisista ei totisesti ole pulaa. Myytävänä on kunnon markkinameiningillä sekä suolaista että makeaa ja lisäksi on tarjolla aimo annos tietoa ja taidonnäytteitä.

cone

Tästä tapahtumasta tuli taas hyvälle tuulelle, ja sai taas ihailla ja maistella kuinka monimuotoista Suomalainen ruokakulttuuri on, sekä uusi että vanha.

Karhu ja poro kärsitys  Loimulohi

Söin ihan liikaa mutta suuhun jäi hyvä maku 🙂

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Tarkat aukiolojat, ohjelman ja näytteilleasettajat voit tarkistaa MTK:n Herkkujen Suomi sivuilta.

Dick Lindertz