Blogit 11.3.2014

Sinappinen tonnikalapasta

Teksti: Dick Lindertz

Tonnikalapasta on monessa taloudessa se ruoka jota syödään kun ei keksitä muutakaan. Se on todella helppo, nopea, edullinen ja terveellinen. Valmistan tonnikalapastasta lukuisa eri variaatioita mutta tämä on yksi suosikkejani, eikä vähintään sen takia että olen suuri Dijon sinapin ystävä.

sinappi tonnikala

Ohje
  • 200g pastaa (kuivana)
  • 1 purkki tonnikalaa,
  • 2 rkl dijon sinappia,
  • 4 rkl oliviöljyä,
  • 1 tl sitruunamehua,
  • ½ tl suolaa
  • ripaus kurkumaa (antaa pääasiassa väriä)
  • ripaus mustapippuria
  • 1 dl pastan keitinvettä

Laita pasta kiehumaan, kun se on valmis, lisää wokiin tai paistinpannuun oliiviöljyä ja tonnikalaa, kun seos alkaa lämmetä lisää siihen sinappi ja sitruunamehu, kun tasaista lisää pastan keitinvettä, suola, pippuri ja kurkuma. Kaada seokseen vielä kuuma pasta ja sekoita kunnolla, lisää nestettä jos ainekset eivät sekoitu kunnolla.

Dick Lindertz