Blogit

Mustikoita ja rahkaa juhlavasti

20.5.2018 Teksti: Dick Lindertz
Mustikoita ja rahkaa juhlavasti

Kun minulla on kevennyskausi päällä tulee nälissään tehtyjä jälkiruokia joista ei tule annoskateutta kun muut syö rasva ja sokeri paukkuja. Osa ohjeista unohtuu mutta tämä on jäänyt elämään ja sitä tulee syötyä vaikka ei olisikaan kevennyskausi päällä. Annos näyttää juhlavalta mutta on silti kevyt!

Ainekset

  • vähintään 125g mustikoita
  • 250g rahkaa
  • ½ – 1dl Valion mustikkakeittoa
  • juoksevaa hunajaa

Ohje

Laita mustikkakeittoa astian pohjalle, lisää mustikoita. Lisää lusikalla kerros rahkaa, sitten taas mustikoita (jos keitto ei nouse pohjalta ylös niin lisää myös keittoa) ja lopuksi rahkaa. Laita pinnalle mustikoita ja kaada päälle haluamasi määrä juoksevaa hunajaa. Syö heti

Lue myös

Suosittelemme