Blogit

Olut Burger

8.11.2013 Teksti: Dick Lindertz

Perjantai on minulla usein ”leipäpäivä” ja silloin syön usein aterian, jossa on leipää ja juonpa satunaisesti sen kanssa kokonaisen oluen. Nyt join kyllä sen oluen, mutta sen lisäksi lorautin olutta myös hampurilaispihviin. Kaikessa yksinkertaisuudessa sekoitin hyvään kiinteeseen naudanjauhelihaan sen verran Stout-olutta, että taikina pysyi koossa, maustoin mustapippurilla ja merisuolalla ja grillasin niin, että oli sisältä vielä punainen.

Olut burger

Sämpylänä käytin yhtä suosikkiani, Riemujyvä-sämpylää, pohjalle suolakurkkua, kevyesti kuullotettua makeata sipulia, sen päälle kevyesti suolattu ja grillattu viipale pihvitomaattia, lollo rosso salaattia, BBQ hampurilaiskastiketta ja sitten pihvi, pihvin päälle vielä Kippari-pippurijuustoa. Ohessa nautin Ruis Nacho Seesami&Merisuola -lastuja.

 

Lue myös

Suosittelemme