Paahtoleipää pavuilla, pekonilla ja kananmunalla
Klassikkojen klassikko: paahtoleipää, kananmuna, pekonia ja papuja.
Ainekset
- 0,5 tlk papuja tomaattikastikkeessa
- ripaus suolaa ja mustapippuria
- muutama tippa tabascoa
- 1 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
- 0.5 pkt pekonia
- 1 kananmuna
- 2 viipaletta paahtoleipää
- nokre voita
Valmistusohje
1. Kaada pavut pieneen kattilaan ja kuumenna. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria sekä tabascolla. Lisää lopuksi hienonnettu basilika.
2. Paista pekonit rapeiksi ja kananmuna kypsäksi paistinpannulla, mausta kananmuna kevyesti suolalla ja mustapippurilla. Paahda leivät ja voitele ne voilla. Laita leivät lautaselle ja lusikoi päälle papuseos. Lisää paistettu kananmuna ja pekoniviipaleet. Tarjoile heti.
Katso myös:
Kotiliesi: Kappelileipä
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous