Blogit

Pekoni-pestopasta

22.3.2019 Teksti: Dick Lindertz
Pekoni-pestopasta

Tämä on pasta jota syön kun ei ole hirveästi aikaa kokkailuun ja anna itselleni luvan syödä vähän raskaammin. Tässä ei ole montaa ainesosaa ja se valmistuu sillä aikaa kuin pasta kypsyy.

Ainekset

  • 120g pekonia (porsas, broileri tai kalkkuna)
  • 120g valmista vihreätä pestoa
  • 200g pastaa (kuivana)
  • 1 tl suolaa (pastaveteen)
  • (oliiviöljyä)
  • parmesaani juustoraastetta

Ohje

Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Pilko pekoni ja paista sitä paistinpannulla kunnes siitä irtoa rasvaa (jos käytät broileri tai kalkkuna -pekonia, laita paistinpannuun ensin vähän oliiviöljyä). Kun pekoni on sopivan rapeaa ja siitä on irronnut rasvaa, ota lämpölevy pois päältä ja lisää pesto, sekoita hetki niin että pesto lämpiää. Lisää kypsä pasta joukkoon ja sekoita kunnolla.

Laita tarjoillessa parmesaani juustoraastetta päälle.

Lue myös

Suosittelemme