Blogit 23.7.2017

Tillikastike

Teksti: Dick Lindertz

Tämä raikas, helppo ja nopea rahkakastike maistuu erinomaiset kalan ja uusien perunoiden kanssa.

Tillikastike

Ainekset

  • 250g rahkaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ½ rkl dijon sinaappia
  • ½ rkl hunajaa
  • n. 12 g tuoretta tilliä
  • ¼ tl suolaa
  • valkopippuria

Ohje

Sekoita rahkaan haarukalla sitruunamehu, hunaja, sinappi, suola ja ripaus valkopippuria. Silppua saksella tuoreesta tillinipusta n. 12g tilliä (usein reilu puolet kukinto-osuudesta kaupan tillinipusta), lisää tilli rahkasekoituksen, sekoita. Kastikkeen voi käyttää heti, mutta parhaimmallaan se on kun se on saanut vetäytyä jääkaapissa vähintään tunnin.

Dick Lindertz