Wallenbergin pihvit
Wallenbergin pihvi on astetta parempi jauhelihapihvi.
Ainekset
- 400 g jauhettua vasikanlihaa tai laadukasta naudanlihaa
- 2 keltuaista
- 3 dl kylmää kuohukermaa
- suolaa, valkopippuria
- vehnäjauhoja
- voita
Valmistusohje
1. Pane liha kulhoon ja sekoita siihen keltuaiset ja mausteet. Lisää kerma samalla hyvin puuhaarukalla sekoittaen. Taikinasta tulee melko löysää.
2. Kuumenna paistinpannulla nokare voita. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin kahdeksan pulleaa pihviä. Kääntele pihvit vehnäjauhoissa ja ruskista pihvejä hetki kuumalla pannulla molemmin puolin. Laske lämpöä ja hauduta pihvejä vielä noin 10 minuuttia miedommalla lämmöllä.
Kommentit
Nää on ihania, nam!
Kommentit
Nää on ihania, nam!
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous