Lifestyle 7.12.2007

Äänestä Linnan juhlien upein iltapuku

Teksti: Anna.fi

Linnan juhlatKuka oli tämän vuoden pukukuningatar Linnan juhlissa? Tule äänestämään suosikkiasi!

Ihaile Ellien kuvagalleriassa ihania Linnan juhlien pukuloistoa.

Pukukuningatar oli...

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit (78)

Sari Sarkomaa otti kauniilla puvullaan kantaa tärkeään asiaan ja kantoi myös pukuaan upeasti.
00

Kiira Korpi näyttää upealta. Nuoresta iästään huolimatta todella tyylikäs.

Liian moni alipukeutuu tai puku ei vastaa muuten tilaisuuden arvoa/luonnetta. Lisäksi nuo kansallispuvut ihmetyttävät todella. Ne eivät yksinkertaisesti näytä hyvältä kenenkään päällä ja ovat muutenkin ihan passé.
00

Kiira Korpi oli fantastinen…koska: hänen ihonsa on vaalea,puku oli sopivan vaalea ja heleä ja muutenkin se sopi Kiiralle.
00

Itälällä oli minusta sopivin puku mutta Siiri äitee Rantanen oli kaikkein paras kansallispuvussa.
00

Tiia Lousteen puku oli näyttävä, erikoinen, muodikas ja sopi hyvin Tiialle.
00

Irinalla oli upein puku. Juuri kantajansa näköinen ja arvokas linnanjuhliin. Yksinkertaiset korut antoi kivan lisän.
00

Ehdottomasti Katri-Helena, puku oli tyylikäs, kantajansa näköisesti raikas ilman turhia klumeluureja!
00

Kyllä se Kiira olis kaivannut täytettä rintojen kohdalle siihen pukuun,
muuten oli ok.
Tyhjät pussit kauniissa puvussa näyttää tosi kauheilta…..

Pelkonen oli omansa näköisessä puvussa kaunis,
ja Minttu Mustakallio oli masuineen todella upea !
00

jenni dahlman-räikkösen puku oli kansainvälinen ja kaunis ylivoimaisesti hienoin ja tyylikkäin
00

Tankero tätsyn mielipiteeseen on helppo yhtyä. Kiira Korpi on todella kaunis nuori nainen, mutta rinnan kohta puvussa olisi kyllä saanut näyttää siltä, ettei pukuun ole tullut liikaa kangasta. Jaana Pelkonen tosiaan oli puvussaan itsensä näköinen, eikä hassumpi ollenkaan. Minttu Mustakallion ratkaisu oli rohkea, mutta onnistunut. Minusta pienikokoinen ja hentoinen Seela Sella sai kuitenkin upeassa puvussa lisää mittaa vaikka kuinka paljon. Karismakin entisestään kasvoi. Ehdottomasti illan kaunein.

Sen sijaan rain hehkuttama Jenni Dahlman-Räikkönen oli minulle suurtakin suurempi pettymys. Olisin odottanut jotain näyttävämpää maailmannaiselta.
00

Mun mielestä se Jenni Dahlman-Räikkösen puku ei oikein imarrellut kantajaansa, siitä tuli sellainen vaikutelma, että naisella ei ole mitään muotoja, vaan että hartijoiden jälkeen on pelkkä putki. Tuskin Jenni kuitenkaan raskaana on. Aika paljon muuten selvästi raskaana olevia naisia, pelkeimpä linnan kauneimpina. Ainakin Minttu Mustakallion asu oli loistava kokonaisuus, ja kaunis nainen muutenkin.
00

Mun mielestä se Jenni Dahlman-Räikkösen puku ei oikein imarrellut kantajaansa, siitä tuli sellainen vaikutelma, että naisella ei ole mitään muotoja, vaan että hartijoiden jälkeen on pelkkä putki. Tuskin Jenni kuitenkaan raskaana on. Aika paljon muuten selvästi raskaana olevia naisia, pelkeimpä linnan kauneimpina. Ainakin Minttu Mustakallion asu oli loistava kokonaisuus, ja kaunis nainen muutenkin.
00

Anna Halonen! Klassisen kaunis yksinkertainen puku, kaunis kangas eikä mitään mikä ärsyttäisi silmää.
00

Minna Kauppi! Hieno kokonaisuus, ja puku istui hyvin. Korut ja kampaus olivat klassisen tyylikkäät.
00

Anna Halonen! Tyylikäs nuori nainen! Mrs kansainvälinen Jenny: Puku oli rinnuksista kuin venähtänyt kuminauha. Mrs eroava kansanedustaja: Barbie tuli mieleen, ei karisman hiventäkään! Makuasia.
00

Huomasitteko muuten, että Kiira Korven pikku käsilaukku oli vaalenpunainen ja puku lohen värinen. Paha ristiriita. Pisti kyllä silmiin.
00

Hänellä jonka nimeä en muista, mutta joka on keksinyt idean tehdä vaatteita kierrätysmateriaalista, oli kaunein asu, tehty laskuvarjosta.
00

Tamerra Jane Rogers. Uskalias, mutta silti tyylikäs puku. Sopi kantajalleen erinomaisesti.
00

Riitta Uosukainen ja Minttu Mustakallio olivat upeimmat. Kumpikin oli pukeutunut äärimmäisen tyylikkäästi ja näyttävästi iän ja tilanteen huomioon ottaen.
00

Reija Kaskeala ja Minna Kauppi : upeita naisia ja upeitten naisien yllä illan
tyylikkäimmät puvut.
00

Tanja Saarela oli upein. Kantoi ylväästi kaunista ja korutonta pukua.
Siinä oli glamouria. Vau !
Mielestäni pitkät laahukset ei sovi linnan väentungokseen.Tanja oli kauniimpi, kun koskaan.
00

Minttu Mustakallio oli niin tyylikäs ja kaunis kuin ikään nainen voi.
00

Emilia Leppilampi oli kyllä upea, mutta äänestin Satu Taiveahoa sillä kauneudesta huolimatta tämä näytti yhä lämpimältä ja lähestyttävältä ihmiseltä.
00

Molemmat luistelijaneitoset eli Susanna ja Kiira olivat tosi nättejä, paitsi että Kiira oli ruskettanut itseään liikaa. Hän on niin vaalea ja heleä, että on valkoihoisena kaunein.

Mutta huomasitteko mikä zulu-kotka näky taustalla molempien näiden taitoluistelijattarien kuvassa?

Kaikkien urheilijoiden päällä puvut istuivat kauniisti. Mikäpä se on ripustellessa iltapukua hoikkaan, trimmattuun kroppaan.

Anna Halosella oli myös kaunis leninki.
00

Tamerra Jane Rogers ! – täydellinen, siihen verrattuna Emilia Leppilammen halpahintainen reisivilautus ( vaikka kaunis reisi olikin ) oli vulgaari. Eikös moneen kertaan ole todettu, että nuo rohkeat vesiraja vilauttelut ovat huonon maun osoituksia nimenomaan Linnan juhlissa, ja Itsenäisyyspäivän juhla on kuitenkin arvokas tilaisuus !
00

Paras oli mielestäni Sofi Oksasen puku. Marjo Matikaisellakin oli kaunis puku sekä Kaija Kärkisellä sekä Katri Helenalla. Ja sitten vielä sillä Eikan naisella, en muista hänen nimeään nyt. Päivi Räsäsenkin puku oli onnistunut. Irinan puku ei ollut ehkä kaunis mutta kivan erilainen. Vaikka siitä tuli mieleen Evanescensin Call me When Your Sober-musiikkivideolla ollut Amy Leen puku.

Kiira Korven puku oli aika tylsä ja Hanna-Maria Seppäsen myös. Olivat molemmat liian ruskettuneita ja lihaksikkaita ja laihoja tuollaisiin pukuihin. Vaikkei laihuudessa ja lihaksissa muuten olisi vikaa. Ne eivät vain sovi kovin hempeisiin juhlapukuihin. Jenni Dahlmannin puku oli hirveä.
00

Ilman muuta Tamerra Jane Rogers!
Todella upea puku ja muutenkin oli näyttävä kansainvälinen pari!!
00

Seela Sella. Jospa sitä itsekin vanhentuisi puhtaalla arvokkuudella, sopii toivoa sitä. Puku oli naista myöten; todella kaunis ja hienostunut.
00

Heinäsirkka!!!! Paljon en puvusta nähnyt, mutta väri ainakin näytti hyvältä. Erottui massasta.
00

Irinan puku oli aivan kamala ja kuulin että meni keikalle samalla puvulla, olisi voinut pukeutua tilaanteen mukaan eikä ylisuureen kilttiin. kiiran puku oli tylsä ja se näytti mielestäni aivan hänen kilpaikuasultaan. Kaija Kärkisen puku oli hieno ja kaija kauneín nainen pidin myös päivi räsäsen puvusta vaikka tuli helma tuskin kovin käytännöllinen tungoksessa saati veskissä.
00

Seela Sella oli ehdottomasti illan kuningatar! Kaunis, ylväs, onnistunut kokonaisuus joka sopi kantajansa persoonaan ja fysiikkaan!
Aina puhutaan noista samoista… ”Tanja on niin kaunis”. Luusto on kaunis toki, mutta iho vanha ja silikonit huomaa selvästi. Katsoin kuvat läpi nopeasti ja aivan karsea esitys oli mielestäni Katja Koukkula….. Reija Kaskeala, Minna Kauppi ja Teresa Grönholm esiintyivät edukseen ja moni muu joita ei mainittu tai kuvattu, esim. Ulla Karvo. Heli Mannisella oli juhlava ja onnistunut kampaus!
00

Katri Helenan puvun suunnittelu oli täydellinen: hyvä väri, kaunis kokonaisuus, sopi Katri Helenan vartalolle upeasti.
00

Leena Hienonen; yksinkertaisesti kauneinta,mitä olen isokokoisella,aikuisella naisella vuosiin nähnyt.Olisi hieno tietää puvun tekijä.
00

Hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen näytti upealta! Ei pelkkä puku yksistään saa ketään säteilemään, vaan kokonaisuus ratkaisee! Pukuja saattoi olla hienompiakin kuin tämä, mutta annan nyt siis ääneni koko paketille, joka oli kaunis, tyylikäs ja sopusointuinen! Eikä silti yhtään tylsä, vaan myös seksikäs ja persoonallinen!!!
00

Tanja Karpela linnan kuningatar.
Ja höpinät silikoneista pelkkää kateutta ja pahansuopaisuutta.

Irina ruutumekkoineen menköön säkkipilliä soittelemaan Skotlantiin. Älytön puku linnan juhliin, Suomen 90-vuotistapahtumaan.

muualla varmaan ihan kiva?
00

Kiira Korpi on sievä nuori tyttö eikä sievät, nuoret tytöt yleensä pahalta näytä vaikka olisivat pukeutuneet säkkiin. Jos eivät ole liian laihoja (Mrs F1).
Mielestäni illan vaikuttavin vieras oli kuitenkin Seela Sella. Kerrankin joku, jolla on makua pukeutua ikänsä mukaisesti ja silti kauniin naisellisesti. Kuningatarmainen ilmestys!
Anna Halonen oli nuoremmista naisista näyttävin.
Itsenäisyyspäivä ja Linnan juhlat ovat mielestäni ennen kaikkea juhlava tapahtuma. Liika harsoliehu ja blingbling eivät siihen konseptiin sovi. Seela Sella ja Anna Halonen täyttivät tässäkin tyylin vaatimukset.
00

Satu Taiveaholla oli ihanan herkkä puku ja värikin oli mitä hienoin. Kirjailut olivat upeita ja puku oli silti tyylikäs.
Päivi Räsäsellä oli myös upea puku. Shamppanjan väri oli todella kaunis ja mekko oli runsas. Laahus oli ehkä liikaa mekossa, koska toi mieleen vähän hääpuvun.
Nuo mekot olivat ehdottomasti suosikkeitani, koska olivat tyylikkäimpiä. Aika paljon juhlissa oli tylsiä tai mitään sanomattomia mekkoja. Kiira Korven mekon kangas oli kamala ja Jaana Pelkosen mekon väri sopi todella hyvin hänelle, mutta vyöstä en pitänyt lainkaan ja rimpsut oilvat hyvä idea, mutta eivät olleet oikein onnistuneet.
00

KATRI HELENA PUKU TODELLA KAUNIS JA SOPI HÄNEN PÄÄLLEEN.TODELLAKIN MADE FOR HER!!!
00

Tanja Saarelan puku ei tehnyt hyvää hänen rinnoilleen.

Emilia Leppilammen olemus oli liian miehinen.

Hanna Seppälän olisi kannattanut valita puku, joka ei niin korosta miehekkäitä hartioita. Blondatut hiukset ja upea rusketus ei käyneet oikein yksiin.

Jenni Dahlmanilla oli leveät hartiat pukuun.

Seela Sella oli todella upea. Tuossa iässä voikin olla enemmän kuningatarmainen eikä yrittää paljastaa liikaa kuten nuoremmille ehkä sopii.
00

Tamerra Jane Rogers..
ja tarviiko vielä muka jotain sanoa.. kuva puhuu puolestaan..
00

Rva Itälällä oli kaunis sininen, tyylikkäästi paljetein koristeltu puku, mutta rouva itse oli aivan liian laiha, vei hohdon koko sähkön sinisestä tyylikkyydestä. Tuli vain mieleen, kun katsoi sitä luista selkää, ettei olisi vain anoreksiaa…

Uimarattarella, Seppällä olisi ollut parempi kroppa, mutta puku oli kuin yöpaita.

Ehkä kyseisten naisten puvun vaihto olisi voinut auttaa asiaan…
00

Tamerra Jane Rogers,aivan upea avoin selkä ja kaunis koriste selässä,ehdottomasti upein!!
00

Marcus Grönholmin puolisolla, Teresalla, oli illan tyylikkäin puku. Vähäeleisyydessään kantaja ja puku tukivat ja kannattelivat toisiaan. YLIVETO.
00

Vihreä-oranssi harlekiinipuku voittaa kaikki muut ihailtavan rennolla ja rohkealla omaperäisyydellään! Wau! Turha hienostelu tympii ja rasittaa.
00

Minna Kauppi ehdottomasti upein sinisessä puvussaan ja vaaleissa Suomi-hiuksissaan, tyylikkäin ja kaunein myös. Muutenkin kaikilla urheilijoilla upeat, tyylikkäät ja loistokkaat puvut, Suomi saa olla ylpeä noin tyylikkäistä urheilijoistaan.
00

Kiira Korpi kaunein. Persikanvärinen puku sopii hänelle erittäin hyvin. Hiuksissa aina pukuun sopivat korut. Mahtava urheilija, ilo katsoa.
00

Katri-Helena on aina tyylikkäästi pukeutunut. Osoittaa kerta kerran jälkeen hyvää makua, mutta pukeutunut silti rohkeasti valkoiseen pukuun, joka sopii hänelle erittäin hyvin.
00

Susanna Pöykiö! Jaanan puku näytti siltä, kuin se olisi kasattu kokoon vanhoista mopeista. Ja mitä teki skotti-puku Suomen itsenäisyysjuhlissa?! Apua! Kantaja kuitenkin suomalainen, eikä esim. kyseisen alueen edustaja…
00

ootteko muute ihmetelleet miksi anna halosella ei ole ollut koskaan puolisoa juhlissa ?
00

Tanja Karpela oli kaunein, mutta kyllä se nuortenkuningatar ainakin löytyi
Irinasta!
00

Kyllä Susanna Pöykiön puku oli kaunis mutta kaikkein kaunein ja tyylikkäin oli Katri-Helenan puku myös Seela Sellalla oli aivan ihastuttava puku.
00

Minna Kauppi ihan ykkönen! Arvokas, tyylikäs eikä ollenkaan mikään ”pissismäinen”.
00

Minunkin ääneni menee ehdottomasti suunnistaja Minna Kaupille. Kaunis sininen puku istui kuin hansikas sorjan urheilijan päällä. Upea pari Pasi Ikosen kanssa!
00

TAMERRA JANE ROGERS; aivan upea puku, avoin selkä johon hienosti keksitty laittaa koristeita.

EI VOI MUUTA SANOA KUIN NAM
00

Marjo Yli-Antola oli ehdottomasti kaunein pitkine hiuksineen ja kauniine pukuineen. 🙂
00

Sari Sarkomaa otti kauniilla puvullaan kantaa tärkeään asiaan ja kantoi myös pukuaan upeasti.
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi