Kesämuoti — Katso kesän tyylikkäimmät laukut

Sesongin suloisimpiin laukkuihin mahtuu kaikki, mitä tarvitset piknikille.

Kesäkassit

Kesällä myös tyylistään tarkempikin minimalisti voi löysäillä muotiperiaatteistaan ja valita kauden kassiksi tavallista värikkäämmän ja rennomman mallin. Kesäkauden laukkujen koko on pääosin suuri: onhan kassiin mahduttava ainakin jotakin viltiksi sopivaa, vesipullo sekä torilta ostetut mansikat. Kesän iltarientoihin kainaloon voi valita hauskan pikkulaukun, joka saa tänä kesänä muistuttaa vaikkapa melonia.

Kesäkassin kirkas värikirjo

Mustat laukut joutavat kesäksi telakalle: valitse kesäsesonkiin värikäs ja suloinen malli, joka saa hymyn niin kantajansa kuin vastaantulijan huulille.

Myös merihenkiset nyörit ja raidat kelpuutetaan kesäkassin koristukseksi.

Käytännöllisin kesäkassi kulkee pitkien olkahihnojensa ansiosta rennosti olalla ja reunan yli saa huolettomasti vilkkua piknikille matkaava patonki tai kukkapuska.

Jos poljet kesäkatuja mieluiten fillarilla tai haluat jättää kädet täysin vapaiksi jäätelölle, valitse kesäkassiksi huoleton reppu. Kepeät kesäreput tekevät paluun katukuvaan tänä kesänä. Kesän tapahtumissa ja festareilla siro reppu on jo järkivalinta.

Klassiset kesäkassit

Kunnon kesäkassi kestää elämää

Kesäkassin materiaaliksi sopii hyvin kestävä canvas, joka ei säikähdä vihreää nurmea tai märkiä bikineitä. Kankaisen kassin voi tarpeen tullen huoletta heittää vaikka pesukoneeseen.

Perinteinen kesäkassimateriaali on luonnollinen punottu olki, joka on tänäkin kesänä huippumuodikas. Mikä parasta: täydellisen punotun kesäkassin voi löytää sopuhintaan jopa toreilta tai mökkipaikkakunnan kirppikseltä – ellei sitten halua varta vasten panostaa designer-merkkiin.

Minimalistin kesäkassit

Kukkaketo olalle vai kala kainaloon?

Kun kassi kiinnittää katseet, voi muu kesäasu olla rennon mutkaton. Jos et kelpuuta päällesi kukkamekkoa kesälläkään, kassissa rehevänä kukkiva kukkaketo on juuri sopiva kädenojennus tälle klassiselle kesätyylille.

Hauskat kesäkassit

Tyylilleen uskollinen minimalistikin taipuu reippaan raidan tai pallokuvion edessä – tai viimeistään silloin, kun kassi on hulvattomasti kalan muotoinen.

Valitse kesäiltaan pikkuruinen söpö clutch, jonka pinnassa saa tänä kesänä olla vaikka kudottuja inkakuvioita. Värikäs ja huumorilla höystetty pikkulaukku toimii kesäjuhlissa myös helppona keskustelunavauksena.

Teksti: A.Terho

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *