Lifestyle 19.9.2008

My Style: Lucy Liu

Teksti: Anne

Kiinalaissyntyinen näyttelijätär Lucy Liu on tunnettu napakoista roolihahmoistaan ja seksikkäästä ulkonäöstään. Siviilissä hän ei kuitenkaan ole yhtä kiukkuinen kuin roolihahmonsa. Mitä sanot tähden pukeutumistyylistä?

Lucy Alexis Liu kasvoi New Yorkin Queensissa kiinalaisten maahanmuuttajavanhempiensa kodissa. 40-vuotiaan näyttelijättären lapsuudenperheessä puhuttiin mandariinikiinaa ja tähtönen oppi englantia vasta viisivuotiaana. Mandariinikiinaa hän puhuu edelleen sujuvasti.

Lucy tuli tunnetuksi supersuositun Ally McBeal -televisiosarjan simpsakkana ja kipakkana Linginä. Sarjan esitysaikana hän sanoi, että Lingin näytteleminen on mukavaa, mutta hän pelkää ihmisten pian juoksevan kadulla karkuun hänen kiukkuisen roolihahmonsa vuoksi.

Sittemin Lucy on näytellyt muun muassa elokuvissa Charlien Enkelit, Kill Bill ja Chicago sekä antanut äänensä elokuvaan Kung Fu Panda. Hänen uusimpia valloituksiaan on Suomessakin nähtävä kunnianhimoisista uranaisista kertova Cashmere Mafia -sarja.

Lucy asuu New Yorkissa veljensä ja tämän vaimon kanssa. Vapaa-aikaa näyttelijätär viettää kiipeilyn, laskettelun ja ratsastamisen parissa. Vuonna 2005 hänet rankattiin sijalle 56 sadan maailman seksikkäimmän naisen joukossa. Eikä syyttä, näyttelijätär on varsin näyttävä ilmestys.

Muhkeita mekkoja

Varsin erikoinen violetti mekko höystettynä huomiota herättävällä vaaleanpunaisella, pehmeällä viitalla Lucylla oli yllään muotisuunnittelija Valentinon näytöksessä Pariisin muotiviikoilla tammikuussa 2008. Ihastuttavaan hopeiseen krumeluurimekkoon hän oli pukeutunut New Yorkissa järjestetyssä hyväntekeväisyystilaisuudessa marraskuussa 2007.

 

Seksikästä punaista

Ah, ihana musta-puna-valkoinen mekko nähtiin näyttelijättären yllä Disneyn ja televisiokanava ABC:n isännöimässä juhlassa heinäkuussa 2008, missäpä muualla kuin elokuvatähtösten Mekassa Kalifornian Beverly Hillsissä. Toinen seksikkään punainen, leikkaukseltaan hyvin erikoinen mekko hänellä oli yllään Kung Fu Panda -elokuvan ensi-illassa Iso-Britanniassa kesäkuussa 2008. Hän näyttää herkulliselta kuin mansikka ja sen näköiset ovat kuvassa olevien miesten ilmeetkin!

 

High heels

Kengät kruunaavat naisellisen tyylin ja piikkikorkoiset kengät antavat viimeisen silauksen Lucyn ultranaiselliselle tyylille. Mustat korot kopisivat Lontoossa Kung Fu Panda -elokuvan ensi-illassa kesäkuussa 2008. Samaisen elokuvan Kalifornian ensi-illassa kesäkuussa 2008 näyttelijättären siroissa jaloissa nähtiin persoonalliset vetoketjulliset hopeiset korkokengät. Kummillakin käveleminen vaatii rutkasti treenaamista.

 

Elegantti iltalook

Kung Fu Panda -elokuvan Cannes’n ensi-illassa Lucy oli pukenut ylleen ihastuttavan vaaleanpunaisen, kauniisti laskeutuvan iltapuvun. Kuvassa hän poseeraa näyttelijä Dustin Hoffmanin ja tämän vaimon Lisa Gottsegenin kanssa toukokuussa 2008. Marraskuussa 2007 näyttelijätär luotti klassiseen mustaan rohkeassa iltapuvussa ACE-gaalaan New Yorkissa. Kun kerran elämässään näyttäisi tuolta!

 

Ladylike

Komeassa seurassa valkoiseen kävelypukuun sonnustautunut Lucy liikkui Pariisissa helmikuussa 2008 Christian Diorin näytöksen jälkeen. Upeat nahkakäsineet koristivat hänen siroja käsivarsiaan tammikuussa 2008 New Yorkissa. Kultainen laukku ja stoolan alta pilkottava silkkimekko – très chic!

 

Pastellisävyissä

Heinäkuussa 2008 tummalla kaunottarella oli yllään arkisempi hempeän keltainen mekko hänen vastaillessaan kysymyksiin lehdistötilaisuudessa. Arkiselta tätä naista ei kuitenkaan saa näyttämään. Itse elokuvatähti Kung Fu Panda sai halauksen herkullisen vaaleanpunaiseen, kimaltelevaan mekkoon pukeutuneelta Lucylta elokuvan ensi-illassa Kaliforniassa kesäkuussa 2008.

 

Lucy Liu IMDB:ssa
Lucy Liu Online
Cahmere Mafia -sarjan englanninkieliset sivut

Lucy Liu on valmistunut Michiganin yliopistosta, jossa hän opiskeli...

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit (16)

Miten voi olla kiinalaissyntyinen, jos on syntynyt New Yorkissa?
00

Järkytävän mauttomasti pukeutuva rikas keski-ikäinen nainen. Miksei mene kauppaan ja anna jollekin designerille vapauden valita, mikä voisi sopia parhaiten, kun kerran on, millä mällätä!
00

Vaikken hirveästi näistä aasialaisista naisista innostukkaan, niin Lucy Liu on hemmetin kaunis nainen.
00

Kaunis on, kuten hot totesi, mutta olen samaa mieltä kuin kommentin nro 3 kirjoittaja: siinä olisi pukeutumisohjaajalle työstettävää. Ja uskon, että tulos olisi erinomainen: muija on neljäkymppisenäkin paremman näköinen kuin useimmat muut koko elämänsä aikana eikä vaate- ja asustekustannuksissakaan tarvisisi tinkiä 🙂
00

Minä veikkaisin, että kuka tahansa meistä nuo kamppeet päälle laittaessaan näyttäisi mauttomalta.

Lucy sen sijaan näyttää kaikissa mielettömän hyvältä. Näyttäisi kyllä varmaan juuttisäkissäkin.)
00

Kyllä aasialaiskaunotar pukeutuu tyylikkäästi> hänen omat parhaat puolensa tulevat upeasti esille*
Tyyliä ei ole millimetriajoitus muodinmukaan, sillä usein ajankohtainen muoti ei ole omaa tyyliämme eikä sovi meille*
On taito olla hyvän näköinen omalla tyylillään. Ja mitä vikaa siinä on, jos se on peräisin vaikka mummon vaatekaapista*
00

Jotkut puvuista olivat kauniita, mutta suurinosa kauheita. Minusta hänelle sopisi sellaiset yksinkertaiset klassiset vaatteet, jotka toisivat esille hänen upean vartalonsa. Kengät olivat ihania.
00

”no rahalla saa”: et viitsis edes vähän peittää surkeuttas ja kateuttas.. ei tätä niin tosissaan tarvii ottaa 🙂

Kivaa kun Plazalla on tällaisiäkin juttuja, saa ihailla todella kauniita ihmisiä ja mielikuvituksekkaita luomuksia! Tällä tähdellä tuntuu olevan huumoria enemmänkin! Kiitos tästä piristyksestä!
00

No ei nuo vaatteet nyt NIIN seksikkäitä ollu…Kuvittelin aivan jokin muun laisia kun luin otsikon. No makunsa kullakin.Kyllä nätiltä näyttää ja vaatteet ovat huomiota herättäviä mitä ehkä nainen haluaakin.
00

Miten voi olla kiinalaissyntyinen, jos on syntynyt New Yorkissa?
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi