Lifestyle 21.10.2006

Stylistin vinkit: Näyttävät syys- ja talvitakit

Teksti: Anna.fi

Stylistin vinkit: TalvitakitSyksyn ja talven takit ovat ihanan naisellisia ja näyttävän värisiä. Annan muotitoimittaja Pia Hagström kertoo vinkkejä syys- ja talvitakkimuodista.

Syksyn ja talven takit ovat vallanneet kaupoista rutkasti tilaa, vaikka pitkälle jatkuneet lämpimät ilmat eivät ole houkutelleet takkiostoksille. Takin ostajalla ei pitäisi olla ainakaan valittamista, sillä takeissa on tänä syksynä paljon valinnanvaraa.

Villakangastakki ja ulsteri

Takeissa kuin muissakin vaatteissa on havaittavissa uusi väljä linja, leveä ja laatikkomainen leikkaus. Ihana 60-luvun henki näkyy vaatteissa.

Talvitakit, BenettonPitkät villakangastakit, Napoleonin tyyliset ulsterit, joissa on kaksirivinen napitus ja pystykaulukset ovat tämän syksyn ja talven erikoisuus. Ulstereissa vartaloa korostetaan näyttävällä vyöllä.

Valikoimissa on myös naisellisia ja tyttömäisiä, polvipituisia villakangastakkeja, joissa on pienet kaulukset ja harkittuja yksityiskohtia.

Benettonin pitkä, ruutukuosinen takki >

Toppatakit

Mikä olisikaan parempi vaihtoehto Suomen pakkasiin kuin lämmin toppatakki? Lyhyet, pusakkamalliset toppatakit ovat tämän talven muotijuttu. Niissä on usein brodeerauksia sekä turkiksia somisteina.

Värit

Musta on yksi voimakkaimmista väreistä. Sen lisäksi harmaa, ruskea, sininen, kulta, hopea, punainen ja valkoinen löytyvät väriskaalasta.

Pepitaruutu

Yksi tämän kauden juttu on ihastuttava pepitaruutu sekä kankaissa erityisesti tweed. Molempia löytyy niin takeissa kuin muissakin vaatteissa aina asusteisiin asti.

Ruudullinen, 2-rivinen trenditakki H&M:ltä>

Talvitakit, H&MTeksti Kirsi Pitkäranta

LINKKIVINKIT

Kohtuuhintaista ja tyylikästä talvimuotia tarjoavat Benetton ja Sisley.
Tutustu United Colors of Benettonin syys- ja talvimallistoon >

Sisleyn mallisto syksy/talvi 2006-2007>

Your Face -liikkeen klassisempaa takkimuotia >

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi