Paahtaja 16.3.2017

Mifua ja paahdettua parsakaalta

Mifuksi nimetty, käytännössä paistettava raejuusto on jokin aika sitten markkinoille tuotu maitopohjainen uutuustuote. En ole saanut aikaiseksi kokeilla tuotetta, mutta lopulta uteliaisuus voitti.

mifua ja paahdettua parsakaalta

Mifu itsessään on hyvin juustomaista, raejuustolta näyttävää ja maistuvaa raaka-ainesta. Siis sellaista joka vaatii lisää makua. Testasin mifuani arjen ääriolosuhteissa, olin nälkäinen, väsynyt, takana kiireinen päivä edessä itse aiheutettu kiireinen ilta. Tarkoittaa nopeaa ruokaa, sellaista joka on lautasella viimeistään 15 minuuttia valmistuksen aloituksesta. Sellaisessa tarkoituksessa Mifu toimiikin- vastaavalla tavalla kuten toimii myös jauheliha tai valmiit broilerisuikaleet…ja moni moni muukin, ei pikaruoaksi laskettava, mutta nopeasti valmistuva ruoka.

Mifua ja paahdettua parsakaalta

Aloita valmistus laittamalla uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Paahdettua parsakaalta

  • 1 kokonainen parsakaali
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl chilijauhetta
  • 1 rkl oliiviöljyä.

Leikkaa parsakaalin nuput irti. Sekoita kaikki ainekset. Paahda kiertoilmalla 10 minuuttia 225 asteessa.

Paistettu Mifu

  • 1 pkt Mifua
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 rkl savupaprikajauhetta
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • 1/2 tl valkopippuria
  • 1/2 tl suolaa.

Kuumenna öljy. Lisää Mifu ja mausteet. Sekoita ja paista viitisen minuuttia.

Nauti parsakaalin ja salsakastikkeen kanssa.