Okonomiyaki - japanilainen munakas
Okonomiyaki eli japanilainen munakas on ruokaisa vegeruoka, jota kaali mukavasti höystää. Chilimajoneesi maustaa munakkaan maukkaaksi.
Ainekset
Okonomiyaki - japanilainen munakas:
- 3-4 lehtikaalin lehteä
- 2 tl (seesami)öljyä
- 3 rkl seesaminsiemeniä
- 3 rkl silputtua ruohosipulia
- 4 kananmunaa
- 1/2 rkl vettä
- 2 tl soijakastiketta
Pinnalle:
- 3 rkl majoneesia
- srirachaa
Valmistusohje
Okonomiyaki – japanilainen munakas tehdään helposti näin:
1. Poista lehtikaalin lehdistä kovat ruodit ja silppua kaali hienoksi. Paahda seesaminsiemenet kuivalla pannulla vaaleanruskeiksi.
2. Sekoita munien rakenne rikki haarukalla. Lisää joukkoon 2 rkl siemeniä, 2 rkl ruohosipulisilppua, vesi ja soijakastike. Paista kaalia öljyssä kolme minuuttia. Lisää munakasseos ja paista puolella teholla, kunnes okonomiyaki on hyytynyt.
3. Mausta majoneesi srirachalla ja valuta munakasletun pinnalle. Ripottele pinnalle loput ruohosipulisilpusta ja siemenistä.
Katso myös: Tamagoyaki – japanilainen kasvismunakas
Katso myös Kotiliesi.fi: Munakas valmistuu vartissa – helppoa ja hyvää
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous