Yleinen

Mozzarella-pestorullat

9.12.2017 Teksti: Teijo Salonpää

Aina joskus haluttaa iltapalaksi jotain suolaista ja rasvaista- ja aina ei viitsisi pizzaakaan tehdä. Mozzarella-pestorullat oiva ratkaisu tähän hätään, tarvitset vain valmista voi/lehtitaikinaa, pestoa ja mozzarellaa….

mozzarella-pestorulla

© Teijo Salonpää

…mikäli haluat, voit tietysti myös lisätä enenmmän täytteita. Esimerkiksi oliivit, aurinkokuivatut tomaatit, valkosipuli, homejuusto, kinkku…mitä nyt mieleesi vain tulee, kaikki toimii tulos on takuulla herkullinen.

Mozzarella-pestorullat

  • 600g isoja lehtitaikina levyjä
  • 1 prk pestoa
  • 1 mozzarellapallo silppuna
  • ripaus mustapippuri
  • + kaikki ne omat suosikkitäytteesi.

Ota taikina sulamaan n. 30 minuuttia ennen leipomista. Kauli taikina 30*4o cm kokoiseksi levyksi. Levitä levyn päälle pesto ja mozzarellasilppu. Kääri levy rullalle, ja leikkaa se n. 5 cm pituisiksi pötköiksi. Aseta pötkylät leikkuupinta ylöspäin. Paista 225C/12 min.