Aamupala-flatbread
Aamupala-flatbread tehdään esipaistetuista naanleivistä. Kananmuna saa jäädä uunissa kypsentämisen jälkeen valuvaksi, jolloin se muhevoittaa leipäsiä entisestään.
Ainekset
Aamupala-flatbread:
- 4 esipaistettua naanleipää
- 1 pkt (180 g) pekonia
- 1 prk (200 g) ranskankermaa
- 100 g fetajuustoa
- 4 kananmunaa
Valmistusohje
Aamupala-flatbread tehdään helposti näin:
1. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Paista pekonit rapeiksi paistinpannulla.
2. Levitä naanleivät leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä leiville ranskankermaa, huuhdottuja pinaatinlehtiä, pekoniviipaleita ja fetajuustoa. Tee leipien täytteiden keskelle kolot ja riko koloihin kananmunat.
3. Kypsennä aamupala-flatbread uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Ripottele kypsien leipien päälle tuoreita yrttejä, kirsikkatomaatteja ja ripaus sumakkia tai mustapippuria.
Katso myös: Nopeat kananmuna-kasvispiiraat
Katso myös Kotiliesi.fi: Lohi-avokadohummus flatbread
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous