Reseptit

Helpot croissant-vohvelit

Iki-ihanat aamupalavohvelit syntyvät näppärästi valmiista croissant-taikinasta. Vohvelit taipuvat myös suolaisiksi suupaloiksi.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Kristiina Kurronen/Otavamedia

Iki-ihanat aamupalavohvelit syntyvät näppärästi valmiista croissant-taikinasta. Vohvelit taipuvat myös suolaisiksi suupaloiksi.

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

9

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Helpot croissant-vohvelit:

  • 1 prk valmista croissant-taikinaa
  • 1 rkl sokeria

Lisäksi:

  • hilloa
  • marjoja
  • kermavaahtoa

Valmistusohje

1. Avaa croissant-purkki pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Jätä taikinarulla vielä avaamatta. Leikkaa taikinarullasta sahateräisellä veitsellä yhdeksän kiekkoa. Ripottele viipaleille ripaus sokeria.

2. Kuumenna vohvelirauta ja paista viipale kerrallaan kullanruskeaksi ja rapeaksi. Tarjoa vohvelit vastapaistettuina hillon, marjojen ja kermavaahdon kanssa.

Vinkki: Voit jättää sokerin pois ja tarjoilla vohvelit suolapalana voin ja juuston kanssa.

X