Granola
Granola on rouskuvan koukuttavaa. Siinä maistuvat pähkinät ja siemenet. Tässä perusohje, jota voit muunnella maun ja kaapin sisällön mukaan.
Ainekset
Granola:
- 5 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
- 1-2 dl pähkinöitä (pekaani- tai macadamia-)
- 1 1/2 dl auringonkukansiemeniä
- 1 1/2 dl kurpitsansiemeniä
- 1/4 dl kylmäpuristettua öljyä (esim. rypsiöljyä)
- 1/4 dl vahterasiirappia
Valmistusohje
Granola tehdään helposti näin:
1. Sekoita kuivat aineet Lisää sekaan öljy sekä vaahterasiirappi.
2. Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle.
3. Paahda granola 150-asteisessa uunissa 30– 40 minuuttia. Kääntele seosta välillä.
Katso myös: Virtaa viikkoon näillä ravitsevilla aamupaloilla – resepti viikon jokaiselle aamulle
Katso myös Kotiliesi.fi: Mysli antaa makua ja potkua välipaloihin ja herkkuihin – 8 maukasta ohjetta
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous